2019. augusztus 1.3ede732a-9dc6-4cb2-b19b-01288e7a6475.jpg

Kedves Olvasó!

Az idei nyár sokféle arcát mutatja nekünk, hol tikkasztó forróságát, hol heves zivatarait. A nyári napfény éltető erejét mindenképpen meg kell becsülni, hiszen általános egészségi állapotunk fontos eleme a megfelelő D-vitamin szint, amelynek egyik legtermészetesebb forrása a napfény.

A rákkutatók már régóta tanulmányozzák a D-vitamin és a rák kockázata közötti lehetséges kapcsolatot. A daganatsejtek és a daganatok tanulmányozása során egerekben kimutatták, hogy a D-vitamin számos olyan aktivitással rendelkezik, amelyek lassíthatják vagy megakadályozzák a rák kialakulását, beleértve a sejtek differenciálódásának elősegítését, a rákos sejtek növekedésének csökkentését, a sejthalál (apoptózis) serkentését és a tumor csökkentését. Cikkünkben hasznos tanácsokat adunk a megfelelő D-vitamin szint fenntartásához.
Az orvosi szakértelem a rák kezelésének kulcsfontosságú része. De ez önmagában még nem lesz elég, hiszen a daganatos betegségek kezelése alatt rendkívül sokat számít a család, a barátok támogatása.

Cikkünket átböngészve praktikus tanácsokat kaphat arra, miben és hogyan kérje hozzátartozói hathatós támogatását.
756b2f91-14a1-4561-8efb-3b9ff0d5307b.jpg
Amint a mellrák kezelése befejeződik, a legtöbb mellékhatás is megszűnik vele együtt.

Előfordulhat azonban, hogy hosszú távú mellékhatások alakulnak ki hónapokkal, akár évekkel a kezelések befejezését követően. Ráadásul nagyon egyediek, nehéz készülni rájuk.

Tájékozódjon cikkünkből a lehetőségekről.

A daganatos betegek speciális táplálkozásáról dióhéjban

50350720-bc27-4ed1-bbe6-b7d1c2d497fe.jpgMindaz, amit eszünk, drasztikusan befolyásolhatja az egészségünk számos aspektusát, beleértve a krónikus betegségek, például a szívbetegség, a cukorbetegség és a rák kialakulásának kockázatát. A WHO 2018-as jelentése alapján öt vezető rizikófaktort tartanak számon, amelyek jelentős szerepet játszanak a daganatok kialakulásában: a magas testtömeg index, az alacsony zöldség és gyümölcs fogyasztás, a fizikai mozgás hiánya, a dohányzás és az alkoholfogyasztás. A rákos megbetegedések okozta elhalálozások egyharmada mögött az említett kockázati tényezők állnak.

Ha a daganatos betegek táplálkozásáról részletesen kíván tájékozódni, szíves figyelmébe ajánljuk az amerikai Nemzeti Rákkutató Intézet útmutatóját Táplálkozási tanácsok daganatos betegeknek - az onkológiai kezelések előtt, alatt és után címmel, melynek magyar nyelvű kiadását a Culevit Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. jóvoltából IDE KATTINTVA ingyenesen elérheti.

Kellemes olvasást!

Culevit Forte rákbetegeknek tabletta

6827e2b9-9bcb-43eb-9dfc-1049ff114749.jpgA Culevit Forte rákbetegeknek tabletta egy speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer, a Klasszikus Culevit tabletta továbbfejlesztett, kibővített összetételű formulája. Fogyasztóbarát, könnyen lenyelhető, új alakú tabletta. A mindennapi táplálkozásba illesztését az onkológiai kezelések mellett is javasoljuk!

További információ
Facebook
YouTube
Website
Instagram