Culevit Hírlevél 2018. december 19.
Culevit Hírlevél
Kedves Olvasó!

Amikor úgy érzi, hogy mindennek vége, mert közölte az orvos, hogy rákos beteg, ne adja fel! Kezdjen el hinni magában, a gyógyulásban, az életben, ossza meg érzéseit, gondolatait, félelmeit szeretteivel. Vegye körül magát családtagjaival, barátaival és örüljön nekik, élvezze a társaságukat, ha csak egy-két órára is, de feledkezzen meg az élet adta nehézségekről. Erre kiváló alkalom az év legszebb és legbensőségesebb ünnepe, a karácsony. Rengeteg energiát, hitet, élni akarást tud adni a szeretteinkkel együtt elfogyasztott ünnepi vacsora, vagy a közösen eltöltött esték. Üljön asztalhoz gyermekeivel, unokáival, akkor is, ha éppen nincs étvágya, nem tökéletes a közérzete, vagy süssön-főzzön, játszon, beszélgessen velük, mert a gyermeki, önfeledt, gurgulázó kacajnál nincs szebb. Szeressen élni, akarjon élni! Mert, ha pozitív energiák járják át lelkét, az a testére, szervezetére, gondolataira is pozitívan fognak hatni! Itt az ideje, hogy megtegye!

Meghitt, örömteli, szeretetteli ünnepeket kívánunk!

fenyo.jpg

Culevit Hírlevél

Diétás mézeskalács daganatos betegek részére
diétás mézeskalács
Decemberben van a házi sütésű édességek fő szezonja, ilyenkor hajlamosak vagyunk a karácsonyi süteményekből a szükségesnél többet fogyasztani. A daganatos betegeknek azonban jobban oda kell figyelniük a táplálkozásukra, hiszen például a túlzott cukorbevitel nem ajánlott az ő esetükben.

Szerencsére ma már ez sem okozhat problémát, hiszen számtalan diétás süteményrecept elérhető a számukra. Mi egy diétás mézeskalács receptet ajánlunk a figyelmükbe.


    Tovább a recepthez    


Nőket és férfiakat is érintő rák a vastag- és végbélrák
Vastagbélrák
Hiába gondoljuk, hogy a vastag- és végbélrákok „csak” a férfiakra jelentenek veszélyt, ez tévedés, mert a nőket ugyanúgy sújtják. A mindkét nemet érintő rosszindulatú daganatok a második leggyakoribb tumorok hazánkban, ami azt jelenti, hogy éves szinten hatezer ember halálát okozzák. Ez a magas szám annak eredménye, hogy a kellemetlen vizsgálatok miatt az érintettek nem fordulnak időben szakorvoshoz, így a gyógyulásnak kicsi esélyt hagynak.


    További részletek    

Culevit Hírlevél
Culevit Forte krém
A téli, nagy hidegtől kirepedezett a bőre, kicsípte a szél, vagy csak egyszerűen száraz? A Culevit Forte krém remek választás a bőr gondozására, felületi (szolárium, háztartási) égések enyhítésére, gyulladások csökkentésére, de akár a kemoterápiás kezelések alatt is használhatja.


    További részletek    

Culevit Forte
Culevit Hírlevél
A káposzta jótékonyan hathat egyes rákfajták esetén

facebook.png

Nem vagyunk kecskék, de érdemes minél többet fogyasztanunk a káposztából, mert A-, B- komplex, C-, E-, U-, és K vitamint, káliumot, ként, jódot, kalciumot, foszfort, valamint vasat is tartalmaz. Gyomor- és nyombélrák esetén jótékony hatással lehet.


    További részletek    

Közösség

Csatlakozzon és kövessen minket közösségi oldalainkon is, hogy mielőbb értesüljön híreinkről, programjainkról és akcióinkról!


facebook.png youtube.png youtube.png


További érdekes cikkeket, recepteket, tanácsokat olvashatnak a www.culevit.hu oldalunkon.

Culevit Hírlevél
Ezt a levelet azért kapta, mert korábban hozzájárult, hogy a Culevit Kft. az Ön által megadott személyes adatok felhasználásával értesítést, hírlevelet küldjön. Amennyiben a jövőben nem szeretne több hírlevelet kapni, leiratkozhat az email végén található unsubscribe from this list feliratra kattintva vagy kérjük jelezze nekünk a culevit@culevit.hu címen, vagy a +36 1 321 2111 telefonszámon.

A Culevit Kft. adatkezelési tájékoztatóját ide kattintva tekintheti meg.

NAIH-52504/2012

Culevit Hírlevél