Culevit Hírlevél 2018. november 28.
Culevit Hírlevél
Kedves Olvasó!

Előző hírlevelünkben már írtunk arról, eljött az idő, hogy törődjön egészségi állapotával és ősszel érdemes önvizsgálatot végezni magunkon. Nos, novemberben még jobban oda kell figyelni magunkra, hiszen a rossz, borongós időjárás beszorít bennünket a négy fal közé, és egyre inkább elkényelmesedünk, hajlamosak leszünk órákon át ülni a TV előtt és esetleg nassolni. A kilók pedig észrevétlenül felkúsznak ránk, ami nem tesz jót egészségünknek, közérzetünknek, netalántán a rákos betegségek kialakulásának is nagyobb esélyt adunk.

Tegyen meg annyit magáért, hogy hetente legalább 3-4 alkalommal egy-egy órát mozgással tölt – akár otthonában – ősszel is, és odafigyel, hogy a finomságok, amelyeket Hírlevelünk olvasása közben fogyaszt, egészségesek legyenek.

Amennyiben daganatos betegséggel küzd és tanácstalan, hogy milyen mozgást engedhet meg magának, vegye fel a kapcsolatot Culevit Tanácsadó Szolgálatunkkal, ahol munkatársaink életmóddal, táplálkozással kapcsolatos témákban is készséggel állnak rendelkezésére.

Jó olvasást!

Culevit Hírlevél

Az elhízás is növeli a rák kialakulásának kockázatát!
vannak_fertozo_raktipusok.jpg
„Magyarország a világ negyedik legelhízottabb országa” – adták címül a lapok a múlt héten az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szomorú statisztikai eredményét.

Még szomorúbb, hogy az elmúlt két évtizedben majdnem megduplázódott az elhízott gyermekek száma, és a felmérések alapján 10 elhízott gyermekből hat felnőttkorában is küzdeni fog a súlytöbblettel.


    További részletek    


Apoptózis - azaz a daganatos sejtek öngyilkossága
Apoptózis
Még nem sikerült kideríteni, hogy pontosan mi okozza a daganatos megbetegedéseket, miért és miért pont az a fajta daganat alakul ki egyes emberek szervezetében, ami kialakul.

De tudjuk, hogy szervezetünk sejtjei folyamatosan osztódnak, szaporodnak és pusztulnak el. Ezek a folyamatok a különböző sejtcsoportokban különböző sebességgel zajlanak, ami jól megfigyelhető például a hajunkon, bőrünkön és a nyálkahártyánkon is.


    További részletek    

Culevit Hírlevél
Culevit Vital filmtabletta
A Culevit termékcsalád legújabb tagja, amelyet egészséges felnőtteknek ajánlunk!

Törődjön magával, mozogjon és figyeljen oda a táplálkozására is, amelyet egészítsen ki Culevit Vitallal, így emelve meg szervezetében az aktív összetevők mennyiségét.


    További részletek    

Culevit Forte
Culevit Hírlevél

Ünnepi nyitva tartás a budapesti Culevit Mintaboltban
vannak_fertozo_raktipusok.jpg
Idén decemberben a munkanspátheyezések miatt két szombat is munkanap lesz. A Culevit Mintabolt azonban ezeken a napokon is zárva tart. Ezen kívül december 13-án (csütörtökön) korábban zár be az üzlet. Kérjük tekintsék meg az üzlet ünnepi nyitva tartását, és annak megfelelően időzítsék a vásárlásukat! Megértésüket köszönjük!


    További részletek    


A fokhagyma támogatja az immunrendszerünket
Apoptózis
Jellegzetes, erős illata és intenzív, csípős íze miatt nem mindenki kedveli a fokhagymát, amin az elfogyasztása utáni szájszag sem segít. Mindezek ellenére érdemes fogyasztani, ráadásul daganatos betegeknek is kimondottan ajánlott, hiszen erősíti az immunrendszert, amely a kemoterápiás kezelések miatt meggyengül. Miért?


    További részletek    

Culevit Hírlevél
2019-es árak

Kedves Vásárlóink!

Cégünk folyamatosan törekszik arra, hogy vásárlóink részére a lehető legkedvezőbb áron biztosítsa termékeink megvásárlásának lehetőségét.

Magyarországon az elmúlt időszakban jelentősen megnőttek az alap- és csomagolóanyag árak, valamint a munkaerő-költségek is emelkedtek.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2019. január 1-től, inflációt követő áremelést léptetünk életbe.

A gyógyszergyári tisztaságú alapanyagból - daganatos betegek számára - gyógyszergyárban készült speciális tápszereinket a Gondoskodó programunknak köszönhetően az első vásárlást követően akár már 5-15%-kal olcsóbban vásárolhatják meg a culevit.hu webáruházban vagy személyesen a Culevit Mintaboltokban.


    További részletek    

Közösség

Csatlakozzon és kövessen minket közösségi oldalainkon is, hogy mielőbb értesüljön híreinkről, programjainkról és akcióinkról!


facebook.png youtube.png youtube.png


További érdekes cikkeket, recepteket, tanácsokat olvashatnak a www.culevit.hu oldalunkon.

Culevit Hírlevél
Ezt a levelet azért kapta, mert korábban hozzájárult, hogy a Culevit Kft. az Ön által megadott személyes adatok felhasználásával értesítést, hírlevelet küldjön. Amennyiben a jövőben nem szeretne több hírlevelet kapni, leiratkozhat az email végén található unsubscribe from this list feliratra kattintva vagy kérjük jelezze nekünk a culevit@culevit.hu címen, vagy a +36 1 321 2111 telefonszámon.

A Culevit Kft. adatkezelési tájékoztatóját ide kattintva tekintheti meg.

NAIH-52504/2012

Culevit Hírlevél