Culevit Hírlevél 2018. október 29.
Culevit Hírlevél
Kedves Olvasó!

Itt az ideje, hogy elkezdjen törődni egészségi állapotával. Az ősz kiválóan alkalmas időszak arra, hogy önvizsgálatot végezzen magán. Ha a megszokottól eltérő tüneteket tapasztal testén, vagy szervezetében, vegye a fáradságot és keresse fel orvosát, szakorvosát. Egy vizsgálatot mindeképp megér bármilyen elváltozás, hogy megnyugtassa magát! A szokatlan jeleket ne hanyagolja el, vagy intézze el egy kézlegyintéssel, hiszen az Ön egészsége az Ön kezében van! Amennyiben daganatos betegséggel küzd és tanácstalan, keresse fel Tanácsadó Szolgálatunkat, ahol munkatársaink életmóddal, táplálkozással és tápszerválasztásban is készséggel állnak rendelkezésére, illetve Hírlevelünkben is rengeteg hasznos információt talál termékeinkről, daganatos betegségekről.

Jó olvasást!

Culevit Hírlevél

Vannak fertőző ráktípusok?
Ha igen, akkor megelőzhetőek?
vannak_fertozo_raktipusok.jpg
A szakemberek szerint, a rák nem terjed fertőzés útján úgy, mint az influenza. Azonban a daganatos betegségek kialakulásáért valamilyen fertőző ágens vagy kórokozó felelős lehet.

Ha viszont ez így van, akkor az azt jelenti, hogy akár meg is lehetne előzni egyes tumoros betegségek kialakulását?

Az orvostudomány szerint igen: Mégis hogyan, és mely ráktípusokat?


    További részletek    


Segítünk a döntésben a daganatos betegeknek!
Culevit Forte
Amikor az orvos közli a diagnózist, hogy daganata van, akár Önnek, akár hozzátartozójának, sokkoló tud lenni. Majd a rossz hírből felocsúdva az első gondolat általában az, hogy meg kell gyógyulnia, mindent meg kell tennie azért, hogy újra egészséges legyen, vagy, hogy szerette az legyen. Elkezd kutakodni, kérdezősködni, megpróbál minden lehetőségnek utánanézni, hogy az orvosi kezelések mellett mit tud még tenni, amivel a szervezetet támogatni lehet. A Culevit Tanácsadó Szolgálat munkatársainak is rengeteg ilyen kérdést tesznek fel rákos betegek, valamint hozzátartozóik. „Mi a különbség készítményeink között?” „Melyiket, mikor, hogyan szedjem”, „Meddig szedjem?” Segítünk a döntésben!


    További részletek    

Culevit Hírlevél
Culevit Forte krém
A Culevit Forte krém kiváló útitárs őszi kirándulásokhoz, de akár nagyfokú szárazság és bőrrepedések gondozására, felületi (szolárium, háztartási) égések enyhítésére, gyulladt bőr ápolására is remek választás. Kenje be vele az érintett bőrfelületet és 3-4 nap használat után már látható az eredmény.


    További részletek    

Culevit Forte
Culevit Hírlevél
Citrom – rák esetén ajánlott

Culevit Forte

Amint a citromra gondolunk, máris összehúzzuk a szánkat a savanykás íz gondolatára. Ennek ellenére minden korosztály sokat fogyaszt belőle. Tudjuk, hogy magas a C-vitamin tartalma, de más hasznos anyagok is vannak benne, amelyek jót tesznek szervezetünknek. Melyek is ezek?


    További részletek    

Közösség

Csatlakozzon és kövessen minket közösségi oldalainkon is, hogy mielőbb értesüljön híreinkről, programjainkról és akcióinkról!


facebook.png youtube.png youtube.png

Culevit Hírlevél
Ezt a levelet azért kapta, mert korábban hozzájárult, hogy a Culevit Kft. az Ön által megadott személyes adatok felhasználásával értesítést, hírlevelet küldjön. Amennyiben a jövőben nem szeretne több hírlevelet kapni, leiratkozhat az email végén található unsubscribe from this list feliratra kattintva vagy kérjük jelezze nekünk a culevit@culevit.hu címen, vagy a +36 1 321 2111 telefonszámon.

A Culevit Kft. adatkezelési tájékoztatóját ide kattintva tekintheti meg.

NAIH-52504/2012

Culevit Hírlevél