Culevit Hírlevél 2018. szeptember 27.
Culevit Hírlevél
Kedves Olvasó!

Véget ért a nyár, eljött az ősz! Most már a hűvösebb, sötétebb hónapok következnek, de ez nem jelenti azt, hogy a hangulatnak is el kell romlania. Sőt, most van itt az idő, hogy a nyári emlékekkel feltöltött lelkünknek adjunk egy kis nyugalmat. A csendesebb, visszafogodtabb napokon foglalkozzunk kicsit többet magunkkal, figyeljünk oda jobban a testünk jelzéseire, kényesztessük kellemes fürdővel, finom teával. Közben olvassunk, tájékozódjunk egészséges életmóddal, daganatos betegségekkel kapcsolatosan és ha kérdéseink vannak keressünk fel egy tanácsadót, szakembert. Olvassa el szeptemberi hírlevelünket is!

Kellemes kikapcsolódást!

Culevit Hírlevél

Mely rákfajták esetében örökölhető a hajlam?
okos_napozas_hogy_elkerulje_a_borrakot.jpg
Gyermekkorunkban a családi történetek kapcsán többször halljuk, hogy felmenőink milyen daganatos betegségben, balesetben haltak meg. Ekkor még csak a sztorik izgalma, érkedessége köt le minket. Aztán felnőtt fejjel az orvosnál elhangzik a kérdés, hogy a családban korábban milyen betegségek fordultak elő, és mi ekkor rakjuk össze a sok kis részletet és göngyölítjük fel, hogy esetleges egészségügyi problémánk - tumor - már korábban is előfordult-e családtagjaink körében. És felmerül bennünk a kérdés, lehet, hogy örökültük? Lehetséges ez?


    További részletek    


Amikor a szövettanra várunk, mire is várunk?
Culevit Forte
A szövettani vizsgálat elengedhetetlen ahhoz, hogy orvosunk fel tudja állítani a diagnózist a testünkben kialakult elváltozással kapcsolatosan, hiszen ezen elemzés célja az elváltozások okának tisztázása, valamint a kezelési lehetőségek, az esetlegesen szükséges terápiák, műtétek meghatározása.

A kezelőorvos ezeket a szövettani leleteket a korábban készített egyéb vizsgálatok eredményeivel együtt értékeli és ez alapján határozza meg a kilátásokat, a kezelési lehetőségeket, módokat.


    További részletek    

Culevit Hírlevél
Központi irodánk új helyre költözik
A pár éve elkezdett fejlesztési folyamat következő lépéseként központi irodánk új helyre költözik!

2018. október 1-től a Hungária körúton található Hermina Toronyban folytatjuk tovább munkánkat, ahol munkatársainkkal változatlanul szívügyünknek tekintjük a gondoskodást, az odafigyelést a daganatos betegekre, a megfelelő tájékoztatásukat, legyen szó akár termékeink adagolásáról, használatáról, vagy akár testi, lelki problémákról.

Dr. Géczy Mária, a Culevit Tanácsadó Szolgálat munkatársa az új helyszínen is készséggel áll rendelkezésre személyesen előzetes időpont-egyeztetést követően.

Időpont-egyeztetés tanácsadásra: 06 1 321 2111

Új címünk: Hermina Torony (1146 Budapest, Hungária krt. 162-168., B épület, 8. emelet.)


    További részletek    

Culevit Forte
Culevit Hírlevél
Culevit Vital tabletta
Culevit Vital filmtabletta egészséges felnőttek részére.

A Culevit Vital egy olyan étrend-kiegészítő tabletta, amelyet azoknak a kiegyensúlyozott és vegyes táplálkozás irányelveit követő, egészséges felnőtteknek ajánlunk, akik az aktív összetevők megemelt bevitelével kívánják kiegészíteni étrendjüket.


    További részletek    

Culevit Forte
Culevit Hírlevél
Csipkerózsa – Csipkebogyó – Hecsedli

Culevit Forte

Ha szeret a természetben túrázni érdemes nyitott szemmel járni, mert augusztus végén érik a csipkebogyó, amelynek számos jótékony hatása van szervezetünkre. Bár a csipkebogyók ilyenkor még félérettek, ekkor a legmagasabb a C-vitamin tartalmuk, és a magozás is csak ilyenkor lehetséges. Amikor már teljesen beértek a bogyók csak szárítmányként hasznosíthatók.


    További részletek    

Közösség

Csatlakozzon és kövessen minket közösségi oldalainkon is, hogy mielőbb értesüljön híreinkről, programjainkról és akcióinkról!


facebook.png youtube.png youtube.png

Culevit Hírlevél
Ezt a levelet azért kapta, mert korábban hozzájárult, hogy a Culevit Kft. az Ön által megadott személyes adatok felhasználásával értesítést, hírlevelet küldjön. Amennyiben a jövőben nem szeretne több hírlevelet kapni, leiratkozhat az email végén található unsubscribe from this list feliratra kattintva vagy kérjük jelezze nekünk a culevit@culevit.hu címen, vagy a +36 1 321 2111 telefonszámon.

A Culevit Kft. adatkezelési tájékoztatóját ide kattintva tekintheti meg.

NAIH-52504/2012

Culevit Hírlevél