Culevit Hírlevél 2018. augusztus 21.
Culevit Hírlevél
Kedves Olvasó!

A nyár java része már eltelt, de még jó pár kellemes, forró nap vár ránk augusztusban. Élvezze ki, töltődjön fel D-vitaminnal, energiával, hogy pozitív gondolatok járják át testét, lelkét, amelyek rengeteg támogatást adhatnak az őszi hónapokra is. Amennyiben egészséges, vigyázzon rá, ne hagyja el magát, törődjön magával, ha daganatos betegséggel küzd, gondolatait összpontosítsa a kitartásra, gyógyulásra, ha gyógyult beteg, a jelenlegi állapot fenntartása legyen a cél, ha pedig rákos beteg van a környezetében gondoskodjon róla, töltsön vele minél több időt. Minden esetben a legfontosabb, hogy „tápláljuk” testünket a nyári utazások, pihenések alatt szerzett élmények felidézésével, élvezzük az életet és szeretteink társaságát. Még maradt egy kis szabad ideje?

Olvassa el aktuális hírlevelünket!

Culevit Hírlevél

Egy férfi vallomása a prosztatarák-szűréstől való félelmeiről
okos_napozas_hogy_elkerulje_a_borrakot.jpg
Régi közhely, hogy jobb a betegséget megelőzni, mint gyógyítani. A daganatos megbetegedések esetén ez hatványozottan igaz, hiszen egy olyan krónikus megbetegedésről beszélünk, melynek gyógyulási aránya nagymértékben függ attól, hogy mikor fedezik fel a rosszindulatú elváltozásokat a szervezetben.


    További részletek    


Petefészekrák – jelek, hogy forduljon szakorvoshoz
Culevit Forte
Jelenleg semmilyen tünete nincs, ezért nem keresi fel nőgyógyászát, pedig az előző kontroll óta már több mint egy év eltelt? Biztos benne, hogy nem változott meg semmi az egészségi állapotában? Például, nincsen gyakoribb vizelési ingere, vagy hasi fájdalma, étvágytalansága, amelyek már hosszabb ideje jelen vannak életében? Lehet, hogy petefészekrákról van szó?


    További részletek    

Culevit Hírlevél
Culevit Forte italpor rákbetegeknek
A Culevit Forte italpor folyadékban oldódik, ennek köszönhetően a szervezetben gyorsan felszívódik, fogyasztása a nyelési nehézségekkel küzdők számára is egyszerű. Válassza az onkológiai kezelés kiegészítésére.


    További részletek    

Culevit Forte
Culevit Hírlevél
Alacsony cukor-tartalmú hazai gyümölcsök

Culevit Forte

Rengeteg hazai gyümölcs érik mostanság, amelyekben alig-alig akad cukor. Ez jó hír az édesszájúaknak és jó hír a diétázóknak. Akár külön-külön is lehet fogyasztani, de ha valaki mindegyiket szereti, akár vegyes gyümölcs-salátát is érdemes készíteni belőlük.


    További részletek    

Közösség

Csatlakozzon és kövessen minket közösségi oldalainkon is, hogy mielőbb értesüljön híreinkről, programjainkról és akcióinkról!


facebook.png youtube.png youtube.png

Culevit Hírlevél
Ezt a levelet azért kapta, mert korábban hozzájárult, hogy a Culevit Kft. az Ön által megadott személyes adatok felhasználásával értesítést, hírlevelet küldjön. Amennyiben a jövőben nem szeretne több hírlevelet kapni, leiratkozhat az email végén található unsubscribe from this list feliratra kattintva vagy kérjük jelezze nekünk a culevit@culevit.hu címen, vagy a +36 1 321 2111 telefonszámon.

A Culevit Kft. adatkezelési tájékoztatóját ide kattintva tekintheti meg.

NAIH-52504/2012

Culevit Hírlevél