Culevit Hírlevél 2018. július 24.
Culevit Hírlevél
Kedves Olvasó!

Nincs is annál jobb, mint nyári napsütésben, kényelmes nyugágyban, vagy egyszerűen a fűben, a teraszon a vízből kijőve, finom kovászos uborkát ropogtatva, olvasni kedvenc könyvünket, magazinunkat, a Culevit aktuális hírlevelét. De óvatosan a nappal, az UV sugarakkal, mert sajnos a gondatlan napfürdőzés – pláne gyermekkorban - nagyon veszélyes lehet, és elronthatja a kedvünket egész életünkre. De miért is és hogyan lehet okosan napozni? Olvassa el árnyékban júliusi számunkat!

Kellemes kikapcsolódást!

Culevit Hírlevél

Okos napozás – hogy elkerülje a bőrrákot
okos_napozas_hogy_elkerulje_a_borrakot.jpg
Mindenki szereti a napfényt. Van, aki már az első tavaszi napsugaraktól kezdve minden idejét a napon tölti, mert a napozás szerelmese. Mások csak hébe-hóba tehetik meg, hogy jótékony hatását élvezzék. De a nappal óvatosan kell bánni, mert előfordul, hogy megpirítja a bőrt, vagy esetleg csúnyán meg is égeti azt, ami súlyos bőrproblémákat, akár bőrrákot is okozhat. Figyeljünk oda a bőr védelmére már gyermekkorban is, hiszen akkor vagyunk a legtöbbet a szabadban, ahol folyamatosan ki vagyunk téve a napsugaraknak. De hogyan lehet és kell napozni, védekezni az ultraibolya sugarak ellen?


    További részletek    


Bőrrák – mire kell figyelni a mindennapokban?!
Culevit Forte
Mindenkinek vannak anyajegyei. Kisebbek, nagyobbak, sötétebb, világosabb színűek, kinek kevesebb, kinek több. Többségük nem okoz problémát, de a bőrrák kialakulása nem is a mennyiségtől függ! Elegendő egy anyajegy, amiben elkezdenek burjánzani a rákos sejtek és már meg is van a baj. Addig azonban, mire észrevesszük a rosszindulatú anyajegyet, sajnos sok idő telhet el. Viszont a jelek különböző bőrelváltozások formájában is megmutatkozhatnak testünk bármely részén. Érdemes számon tartani anyajegyeinket és rendszeresen ellenőrizni azokat, mind magunknak, mind szakorvossal.


    További részletek    

Culevit Hírlevél
Klasszikus Culevit tabletta
Tudta, hogy a Klasszikus Culevit tablettát a rákbetegek részére immár 21 éve fejlesztettük ki?!

Aktív összetevői csak természetes, az emberi szervezetben is megtalálható anyagokat tartalmaz, és a gyógyszerek döntő többségével együtt szedhető. Az onkológiai kezelések kiegészítéseként ajánljuk!


    További részletek    

Culevit Forte
Culevit Hírlevél
A kovászos uborka jótékony hatása – milyen betegségekre?

Culevit Forte

Eljött a jó idő, a meleg! Sok udvarban, teraszon, erkélyen feltűnnek a kovászos uborkával megtömött dunsztos üvegek.

De miért is tegyünk minél többször az asztalra ebből a savanyúságból, azon kívül, hogy finom?


    További részletek    

Közösség

Csatlakozzon és kövessen minket közösségi oldalainkon is, hogy mielőbb értesüljön híreinkről, programjainkról és akcióinkról!


facebook.png youtube.png youtube.png

Culevit Hírlevél
Ezt a levelet azért kapta, mert korábban hozzájárult, hogy a Culevit Kft. az Ön által megadott személyes adatok felhasználásával értesítést, hírlevelet küldjön. Amennyiben a jövőben nem szeretne több hírlevelet kapni, leiratkozhat az email végén található unsubscribe from this list feliratra kattintva vagy kérjük jelezze nekünk a culevit@culevit.hu címen, vagy a +36 1 321 2111 telefonszámon.

A Culevit Kft. adatkezelési tájékoztatóját ide kattintva tekintheti meg.

NAIH-52504/2012

Culevit Hírlevél