Culevit Hírlevél 2018. június 28.
Culevit Hírlevél
Kedves Olvasó!

A nyár a stresszmentes élet, a kikapcsolódás, utazás, feltöltődés időszaka. Ilyenkor a napsütés, a meleg hatására sokkal jobban érezzük magunkat, boldogabbak, felszabadultabbak vagyunk. Ha esetleg valamilyen egészségügyi problémánk van, arra is jótékony hatással lehet egy jó kis grill-parti a barátokkal, egy nagy kirándulás a környéken társunkkal vagy kutyánkkal. A lényeg, hogy menjünk ki a szabadba, vízpart mellé és ne stresszeljünk, hanem lazítsunk. Mert a stressz árt az egészségnek és számos betegséget okozhat. Hogyan? Arról hírlevelünkben olvashat, illetve frissítő nyári üdítők receptjeit is megtalálja benne, hogy megédesítsük a vakáció napjait.

Jó olvasást, kikapcsolódást kívánunk!

Culevit Hírlevél

Ne stresszeljen, mert rákot okozhat!
Culevit Forte
Mennyire aggódós, stresszelős típus? Gondolja végig csak a mai napját vagy a hetét! A jó hír, hogy megtanulható a stressz kezelése! A rossz hír, hogy a stressz nagyon sok egészségügyi problémát okozhat! Ha nem tudja megtanulni, hogyan kezelje a stressz-helyzeteket, hosszú távon szívproblémákat, esetleg infarktust, gyomorfekélyt, magas vérnyomást és azzal járó egyéb súlyos betegségeket, krónikus alvászavart, de akár rákot is okozhat saját magának! De mégis, hogyan lesz a szorongásból daganatos betegség, és hogyan kerülhető el?


    További részletek    


A leukémia a második leggyakoribb rákbetegség az 5-14 évesek között
Culevit Forte
Korábbi, Rosszindulatú „dagik” gyermekkorban című cikkünkben említettük, hogy a leukémia a második leggyakoribb rákbetegség gyermekkorban és az 5-14 éves kor közötti gyerekeket érinti leginkább.

Azonban öröm az ürömben, hogy napjainkban már nagyon jó arányban gyógyítható a betegség.

De miért alakul ki, mik a tünetek, a kezelése?


    További részletek    

Culevit Hírlevél
Culevit Max filmtabletta – kiváló útitárs
Nyáron – az év többi időszakához képest – sokkal több időt töltünk távol otthonunktól. Ekkor is vannak olyan feladataink, amelyeket meg kell csinálnunk, mert az életminőségünk múlhat rajta. Ilyen például a rendszeresen szedett speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek bevétele is. A Culevit Kft. ezért fejlesztette ki a Culevit Max filmtablettát, hogy megkönnyítse a daganatos betegeknek a tápszer bevitelét, hiszen ezt a terméket elegendő napi négyszer szedni, így felszabadultabban pihenhetnek, nyaralhatnak a tumoros betegek is. A mindennapi táplálkozásba illesztését az onkológiai kezelések mellett javasoljuk!


    További részletek    

Culevit Forte
Culevit Hírlevél
Egészséges házi készítésű nyári frissítők

Culevit Forte

Nincs is jobb annál, amikor saját magunk készítjük el hűsítő italunkat a nagy melegben, hiszen általunk beszerzett összetevőkkel dolgozunk, vitaminban gazdag, tartósítószer-mentes lesz, és biztos a mi ízlésünknek megfelelő arányokban kerül bele minden.

Kattintson a "További részletek" gombra, ahol 3 fantasztikus frissítő koktél receptjét találja, és készítse el magának, szeretteinek! Egészségére!


    További részletek    

Közösség

Csatlakozzon és kövessen minket közösségi oldalainkon is, hogy mielőbb értesüljön híreinkről, programjainkról és akcióinkról!


facebook.png youtube.png youtube.png

Culevit Hírlevél
Ezt a levelet azért kapta, mert korábban hozzájárult, hogy a Culevit Kft. az Ön által megadott személyes adatok felhasználásával értesítést, hírlevelet küldjön. Amennyiben a jövőben nem szeretne több hírlevelet kapni, leiratkozhat az email végén található unsubscribe from this list feliratra kattintva vagy kérjük jelezze nekünk a [email protected] címen, vagy a +36 1 321 2111 telefonszámon.

A Culevit Kft. adatkezelési tájékoztatóját ide kattintva tekintheti meg.

NAIH-52504/2012

Culevit Hírlevél