Culevit Hírlevél 2018. május 31.
Culevit Hírlevél
Kedves Olvasó!

Baba, gyermek, fiatal felnőtt, felnőtt, szülő, nagyszülő, dédszülő. Ön melyik generációhoz tartozik? Mi a közös bennük? Az egészség, ami minden korban fontos és elengedhetetlen. Ami viszont tőlünk felnőttektől függ, hogy milyen életmódra neveljük gyermekeinket, milyen példát mutatunk nekik, hogyan éljünk hosszú, egészséges életet. Ehhez szükséges, hogy megtanítsuk nekik az egészséges táplálkozás alapjait, megszerettessük velük a mozgást, a lelki egyensúly megteremtését, hogy amikor ők lesznek szülők, nagyszülők továbbadják a sport szeretetét, az egészséges életmódhoz való pozitív hozzállást a következő generációknak. Szeressük, támogassuk őket, figyeljünk rájuk, a testük jelzéseire, hogy időben szakorvoshoz kerüljenek, ha szükséges! Róluk is szól májusi számunk!

Jó olvasást!

Culevit Hírlevél

Megkönnyebülhetünk, ha jóindulatú a daganat?
Culevit Forte
Mikor az orvos valamilyen elváltozást, a megszokottól eltérőt tapasztal a vizsgálat során, mintát vesz az érintett területről és elküldi szövettani vizsgálatra.

Ebben a helyzetben a szakemberek még nem szívesen mondanak véleményt, hiszen minden bizonytalan. Türelemre intik a pácienst, akiben már akkor sok kérdés kavarog és kérdez is, de válaszként csak annyi hangzik el, hogy „Várjuk meg a szövettani vizsgálat eredményét! Minden attól függ!” De milyen hosszú az a néhány nap, mire megérkezik az eredmény! Éveket öregszik az ember! Majd az orvos közli, hogy jó indulatú elváltozásról van szó, és mi megkönnyebbülünk. De mi is a különbség a jó- és a rosszindulatú tumor között? Örüljünk vagy ne? Lássuk!


    További részletek    


Rosszindulatú „dagik” gyermekkorban
Culevit Forte
Minden szülő aggódik a gyermekéért, gyermekeiért. Van, aki jobban, van, aki kevésbé. Van, aki a bolhából is elefántot csinál, és egy kis horzsolással is az orvoshoz cipeli gyerkőcét, van, aki még akkor sem viszi el kivizsgálásra, amikor már egyértelmű jelei vannak a betegségnek.

A legnagyobb baj azonban, ha nem hiszünk csemetéinknek és félvállról vesszük jelzéseiket, félmondataikat. Hiszen a legtöbb esetben el sem tudják még mondani, hogy mi fáj, hol fáj, hogyan fáj, mióta fáj, egyáltalán mit éreznek. Ezért fontos, hogy minden egyes alkalommal, amikor jelzést adnak, akár verbálisan, akár non-verbálisan, vegyük komolyan és foglalkozzunk vele, figyeljük és kövessük nyomon testük változásait, hogy még időben eljussunk az orvoshoz, ha baj van.


    További részletek    

Culevit Hírlevél
Mi a Culevit?
A Culevit készítmények a daganatos betegek speciális táplálkozási igényeinek kiegészítésére szolgálnak, főleg aminosavakat és vitaminokat tartalmaznak. Alkalmazásukat javasoljuk a hagyományos onkológiai kezelés előtt, alatt és után is. Hangsúlyozzuk, hogy a Culevit tápszerek szedése nem helyettesíti a konzervatív orvosi kezeléseket, azok kiegészítéséül szolgál! Olvassa tovább!


    További részletek    

Culevit Forte
Culevit Hírlevél
Culevit Forte krém
Égésre, csípésre, horzsolásra
Leégett a napon, vagy megcsípte egy szúnyog, darázs, esetleg gyermeke lehorzsolta a térdét? A legjobb megoldás rá a Culevit Forte Krém. Nem csak nagyfokú szárazság és bőrrepedések gondozására, hanem felületi (napozás, szolárium, háztartási) égések enyhítésére, gyulladt bőr ápolására is ajánlott.


    További részletek    

Culevit Forte
Culevit Hírlevél
Édesburgonya, avagy batáta – B2 és B6 vitaminban gazdag
Az ázsiai és afrikai konyha alapja az édesburgonya, míg Magyarországon most ismerkedünk vele. Egyre többször tálaljuk köretként, és egyre több receptben találjuk meg, mint alkotóelem. Ez a különleges formájú, színű, ízű zöldség rengeteg vitamint, ásványi anyagot, rostot tartlamaz. Gazdag B2 és B6 vitaminokban, amelyek a daganatos betegek számára fontosak és nélkülözhetetlenek.


    További részletek    

Közösség

Csatlakozzon és kövessen minket közösségi oldalainkon is, hogy mielőbb értesüljön híreinkről, programjainkról és akcióinkról!


facebook.png youtube.png youtube.png

Culevit Hírlevél
Ezt a levelet azért kapta, mert korábban hozzájárult, hogy a Culevit Kft. az Ön által megadott személyes adatok felhasználásával értesítést, hírlevelet küldjön. Amennyiben a jövőben nem szeretne több hírlevelet kapni, leiratkozhat az email végén található unsubscribe from this list feliratra kattintva vagy kérjük jelezze nekünk a culevit@culevit.hu címen, vagy a +36 1 321 2111 telefonszámon.

NAIH-52504/2012

Culevit Hírlevél