Culevit Hírlevél 2018. április 25.
Culevit Hírlevél
Kedves Olvasó!

Április. Mi jut eszébe róla? Önnek is a tavasz, a friss levegő, a légzés, a levegővétel? Az élet egyik legfontosabb lételeme. Mire van szükség, hogy lélegezzünk? Egy, jobban mondva két egészséges tüdőre, amikre életünk minden pillanatában vigyáznunk kellene, hiszen nélkülük pár percen belül megszűnünk létezni. Mégis, sokan nem vigyáznak rájuk, mert dohányoznak és károsítják e fontos szervüket. Mások vigyáznának rá, de a szennyezett levegő, a dohányfüstös környezetük megbetegíti őket. Mi történik akkor, ha a tüdő megbetegszik, netalántán rosszindulatú daganat alakul ki rajta? Hogyan tudja megelőzni a tüdőrákot? Menjen ki a szabadba, vegyen egy nagy levegőt és olvassa el Hírlevelünkben.

Kellemes időtöltést kívánunk!

Culevit Hírlevél

Ne, tényleg ne gyújtson rá!
Culevit Forte
Előzze meg a tüdőrákot és vigyázzon a nemdohányzókra is!

A tüdőrák az egyik leggyorsabb lefolyású és leggyorsabban terjedő, azaz áttéteket okozó rosszindulatú daganat. Évente mintegy 5 millió ember hal meg benne világszerte, Magyarországon közel 75 ezren, többségben férfiak, akik régóta, rendszeresen, sokat dohányoznak, de a nőket sem kíméli, illetve a passzív dohányosokra nézve is nagyon kártékony hatással van, hiszen világszerte évente mintegy 600 ezren halnak meg közülük tüdőrákban.


    További részletek    


Tüdőrák - Megéri rágyújtani?!
Culevit Forte
A tüdőrák a második leggyakoribb daganatos elváltozás a nyugati országokban és a legelső helyet foglalja el a halállal végződő daganatos megbetegedések körében!

- Más megközelítésben a tüdőrákos férfiak 90-95%-a, a nők 60-80%-a dohányzik vagy dohányzott korábban.

- A fennmaradó 15%-ban, a primer-elsődleges tüdődaganat létrejöttében egyéb genetikai illetve környezeti tényezők – radon gáz, azbeszttel való érintkezés, levegőszennyezés és a passzív dohányzás játszanak szerepet.


    További részletek    

Culevit Hírlevél
Leheletből kimutatható a rák
Ehhez a vizsgálat-típushoz is szükség van levegőre, levegővételre.

Fújószondás tesztet készítettek a brit Imperial College kutatói, amellyel a mostaninál sokkal hamarabb lehetne észlelni a gyomor-, illetve a nyelőcsőrákot. A tumorokat mintegy 90 százalékos pontossággal észleli, a vizsgálat pedig csak perceket vesz igénybe.


    További részletek    

Culevit Forte
Culevit Hírlevél
Culevit Forte italpor rákbetegeknek
Nyelési nehézségei vannak?

A Culevit italport Önnek fejlesztettük ki! Állaga lehetővé teszi a gyors felszívódást a szervezetben!


    További részletek    

Culevit Forte
Culevit Hírlevél
Kérjük erősítse meg korábbi feliratkozását Hírlevelünkre!
Bizonyára hallott róla, hogy 2018. május 25-én életbe lép az EU új adatvédelmi szabályozása, az Általános Adatvédelmi Rendelet.

Hírlevelünkkel szeretnénk Önt továbbra is tájékoztatni a rákbetegséget érintő fontos információkról, amelyhez az új előírásoknak megfelelően az Ön hozzájárulását, korábbi regisztrációjának újbóli megerősítését kérjük.

Kérjük, hogy ide kattintva adja meg adatait és erősítse meg korábbi feliratkozását, hogy a jövőben is tájékoztathassuk aktuális híreinkről.

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek hiányában május 25. után már nem küldünk Önnek hírlevelet.

Köszönjük eddigi bizalmát és reméljük továbbra is olvasóink táborát erősíti!

Közösség

Csatlakozzon és kövessen minket közösségi oldalainkon is, hogy mielőbb értesüljön híreinkről, programjainkról és akcióinkról!


facebook.png youtube.png youtube.png

Culevit Hírlevél
Ezt a levelet azért kapta, mert korábban hozzájárult, hogy a Culevit Kft. az Ön által megadott személyes adatok felhasználásával értesítést, hírlevelet küldjön. Amennyiben a jövőben nem szeretne több hírlevelet kapni, leiratkozhat az email végén található unsubscribe from this list feliratra kattintva vagy kérjük jelezze nekünk a culevit@culevit.hu címen, vagy a +36 1 321 2111 telefonszámon.

NAIH-52504/2012

Culevit Hírlevél