Culevit Hírlevél 2018. március 27.
Culevit Hírlevél
Kedves Olvasó!

Március van, a megújulás hónapja! Ekkor kezd a természet magához térni hosszú, téli álmából, a növények rügyeznek, egyre zöldebb, színesebb a világ és elkezdődik az új élet! Legyen ez így Önnél is! Ha egészséges, azért váltson életmódot, hogy minél tovább megőrizze legnagyobb kincsét, ha daganatos beteg, azért, hogy legyőzze a rákot! Mindkét esetben fontos a mozgás, mert nagyban hozzájárul a megelőzéshez és a gyógyuláshoz, ezért javasoljuk, hogy egy kicsi mozgás mindenkinek kell, amelyet egészítsen ki megfelelő táplálkozással! Ehhez nyújtunk egy kis segítséget e havi Hírlevelünkbe!

Jó olvasást, kellemes mozgást!

Culevit Hírlevél

Egy kicsi mozgás mindenkinek kell! A daganatos betegeknek is!
Culevit Forte
Bizonyára ismerősen cseng a – címben szereplő – mozgásra buzdító szlogen, amely a TV előtti tornát népszerűsítette hajdanán. Ebben az időben még csak az egészséges embereket próbálták motiválni a sportolásra, míg a rákbetegséggel küzdőknek mozgásszegény, kímélő életmódot javasolt az orvos, mert azt hitték, hogy a mozgás hátráltatja a gyógyulást.


    További részletek    


Ha egészség van, minden van! Előzzük meg a rákot!
Culevit Forte
Ha itt a tavasz, akkor mozgásra és életmódváltásra bíztatjuk az egészséges embereket is!

Az egészség megőrzésénél nem lehet semmi fontosabb, hiszen a mondás is úgy tartja: Ha egészség van, minden van! Mit kell tenni, ahhoz, hogy megőrizzük egészségünket és megelőzzük a rákot?! Lássuk!


    További részletek    

Culevit Hírlevél
Culevit Vital filmtabletta
A Culevit Vital olyan étrend-kiegészítő tabletta, amely azoknak a kiegyensúlyozott és vegyes táplálkozás irányelveit követő, egészséges felnőtteknek ajánlott, akik az aktív összetevők megemelt bevitelével kívánják kiegészíteni étrendjüket.


    További részletek    

Culevit Forte
Culevit Hírlevél
Húsvéti mértékletesség
Figyeljen oda az ünnepek alatt is, hogy mi kerül az asztalra. Próbálja meg úgy összeállítani a húsvéti menüt, hogy a család minden tagjának megfelelő legyen, egészségesnek, daganatos betegnek egyaránt.

Kerüljön rengeteg vitaminban gazdag, friss zöldség a tányérokra, mellé egy kis sonka megengedett, de mértékletesen, a kalács készüljön teljes kiőrlésű gabonákból és természetesen egy kis desszertre is van mód, csak az összetevőkre fordítson kellő figyelmet.

Az ételek elkészítésébe vonjuk be a család minden tagját, így a konyhában töltött időben is együtt lehet a rokonság apraja-nagyja, ami jót tesz szívnek, léleknek és feltölt mindenkit pozitív energiával.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

Közösség

Csatlakozzon és kövessen minket közösségi oldalainkon is, hogy mielőbb értesüljön híreinkről, programjainkról és akcióinkról!


facebook.png youtube.png youtube.png

husveti-nyul.png

Culevit Hírlevél
Ezt a levelet azért kapta, mert korábban hozzájárult, hogy a Culevit Kft. az Ön által megadott személyes adatok felhasználásával értesítést, hírlevelet küldjön. Amennyiben a jövőben nem szeretne több hírlevelet kapni, leiratkozhat az email végén található unsubscribe from this list feliratra kattintva vagy kérjük jelezze nekünk a culevit@culevit.hu címen, vagy a +36 1 321 2111 telefonszámon.

NAIH-52504/2012

Culevit Hírlevél