Culevit Hírlevél 2018. február 22.
Culevit Hírlevél
Kedves Olvasó!

Február van, az év második és legrövidebb, egyben a tél utolsó hónapja! Már csak pár nap választ el minket a tavasztól, így szeretünk ezen a 28 napon gyorsan túljutni. Pedig az elmúlt 4 hétről is tudunk olyan információkkal szolgálni, amelyek hasznosak lehetnek Önnek, vagy hozzátartozójának.

Itt van például február 4., a Rákellenes Világnap, amely kapcsán a nőket és a férfiakat érintő tumoros betegségekről írtunk és olvashatnak bővebben, vagy február 14. - Valentin Nap, amely a szerelemről, szeretetről szól, és mint tudjuk a pozitív érzelmi állapot jót tesz egészséges és beteg embernek egyaránt!

Kellemes olvasást!

Culevit Hírlevél

Tesztek, amikkel kimutatható a méhnyakrák
Culevit Forte
Nem a legkellemesebb orvosi vizsgálatok közé tartozik a nőgyógyászati rákszűrés, de az évente elvégzett vizsgálat nagyon sok nő életet mentheti meg, hiszen a korai stádiumban felismert elváltozások, gyógyíthatók.

Mégis, a nők nagy számban elhanyagolják, vagy elodázzák e szűrést, és elhiszik, hogy mivel nincsenek tünetek, így baj sincs.

Pedig pont ez a rákfajta az, amely – akár hosszú évekig is – tünetmentesen, alattomosan végzi ádáz tevékenységét a női szervezetben, és végül legyőzi azt.


    További részletek    


Az erősebbik nem és a daganatos betegségek
Culevit Forte
A hónap elején a nőket érintő daganatos megbetegedésekkel foglalkoztunk, itt olvashatja el újraolvassa el itt! Alábbi írásunkban a férfiak figyelmét szeretnénk felhívni! Tehát most jöjjenek a férfiak, mert az ő figyelmüket is fel kell hívni (lehet, még jobban, mint a nőkét), hogy törődjenek magukkal, a testükkel, szervezetükkel. Közismert tény, hogy a nők általában valamivel tovább élnek, mint a férfiak. Ezt sok minden befolyásolhatja, genetika, életmód egyaránt. Az is bent van a köztudatban, hogy a nőknél és férfiaknál azonban más szerveket támadnak meg a rákos sejtek. De mik azok a tumoros megbetegedések, amelyek inkább a férfiaknál okoznak egészégügyi problémákat?


    További részletek    

Culevit Hírlevél
Még két napig vásárolhat 10% kedvezménnyel budai mintaboltunkban!
Amennyiben 2018. február 23-ig személyesen felkeresi - felújított - Kék Golyó utcai boltunkat és vásárol legalább egy Culevit terméket, 10% kedvezményt adunk vásárlása teljes összegéből, ezzel köszönve meg bizalmát, hűségét, hogy a Culevit termékeket választotta! A kedvezmény a csak a budai boltunkban történő vásárlás esetén érvényes! Klauzál téri üzletünket 2018. február 23-val bezárjuk!


    További részletek    

culevit_termekcsalad.jpg
Culevit Hírlevél
Dr. Géczy Mária új címen tartja tanácsadását
Culevit Tanácsadó Szolgálatunk munkatársa, Dr. Géczy Mária, 2018. február 23-tól Wesselényi utcai belvárosi irodánkban (1077 Budapest, Wesselényi u. 16., C. épület, 1. emelet) tartja ezentúl személyes tanácsadását. A 06 (1) 321 2111 telefonszámon van lehetőség időpontegyeztetésre a személyes konzultációhoz.
Culevit Forte
Culevit Hírlevél
Culevit Forte krém
Télen gyakran előfordul, hogy száraz, repedezett a bőre! Használjon rá Culevit krémet, amely felületi (napozás, szolárium, háztartási) égések enyhítésére, gyulladt bőr ápolására is ajánlott. Tartósítószert, illatanyagot és kőolajszármazékot nem tartalmaz!


    További részletek    

Culevit Forte
Culevit Hírlevél
Mindenkinek jár egy kis boldogság
Február 14-én volt Valentin Nap – a szerelem napja, amikor elszabadulnak a boldogsághormonok, minden szívecskékben úszik és apró ajándékok cserélnek gazdát. Tegyen azért, hogy ne csak ez a nap szóljon a boldogságról, a törődésről, hanem egy évben minél több. Nem kell sok ahhoz, hogy szeretteinek örömet okozzon. Elég egy szó, egy ölelés, egy apró ajándék és máris mosolyogni fog Ön körül mindenki. Fontos, hogy a jó kedv, a nevetés, a pozitív energia erőt, lendületet ad mindenkinek, egészségesnek, betegnek egyaránt, ami a hosszú élet egyik titka!
Közösség

Csatlakozzon és kövessen minket közösségi oldalainkon is, hogy mielőbb értesüljön híreinkről, programjainkról és akcióinkról!


facebook.png youtube.png youtube.png
Culevit Hírlevél
Ezt a levelet azért kapta, mert korábban hozzájárult, hogy a Culevit Kft. az Ön által megadott személyes adatok felhasználásával értesítést, hírlevelet küldjön. Amennyiben a jövőben nem szeretne több hírlevelet kapni, leiratkozhat az email végén található unsubscribe from this list feliratra kattintva vagy kérjük jelezze nekünk a culevit@culevit.hu címen, vagy a +36 1 321 2111 telefonszámon.

NAIH-52504/2012

Culevit Hírlevél