Culevit Hírlevél 2018. január 22.
Culevit Hírlevél
Kedves Olvasó!

Új év, új kezdet, új lendület, új fogadalmak! Mindenki, akár beteg, akár egészséges, így indítja az évet! Hiszünk abban, hogy nem csak az év fordul egyet, és kezdi előlről 365 napos körforgását, hanem mi is, hisszük, hogy erőre kapunk és új lendülettel, energiával, bizakodva vágunk bele a ránk váró, kihívásokkal, küzdelmekkel, és természetesen sikerekkel teli 52 hétbe.

Immár 21 éve azon dolgozunk, hogy a daganatos betegeknek - ehhez az újra és újra megújuló, frissülő kezdethez, azaz az új évhez – kellő támogatást nyújtsunk hírleveleinkkel, Tanácsadó Szolgálatunkkal és termékeinkkel. Jelen hírlevelünk is erről szól! Kellemes olvasást!

Egészségben, erőben, kitartásban gazdag új évet kívánunk!

Culevit Hírlevél

Daganatos betegek vitaminszükséglete és táplálkozása
Culevit Forte
Számos tudományos cikk szól arról, hogy a daganatos betegeknek teljesen eltérő a vitaminszükséglete, táplálkozási igénye az egészséges emberekéhez. Ezért az egyénre szabott étrend kialakítása elengedhetetlen számukra, hiszen minden beteg eltérő stádiumban van, szervezete másképp reagál a betegségre, a kezelésekre. Alább néhány hasznos információt olvashat, amelyeket nem csak a téli hónapokban érdemes betartani, hanem a betegség diagnosztizálását követően, azonnal és hosszú távon.

Tény, a rákban szenvedők szervezete – mire orvoshoz kerülnek – általában elkezd legyengülni, étvágytalanság léphet fel, ami súlyvesztéssel járhat. Majd a betegség diagnosztizálását követően, a kemoterápiás kezelések következtében is rosszabbodhat az állapotuk, ami megnehezíti a kezelések hatékonyságát, hiszen egy erőtlen szervezet kevésbé tud reagálni a kívülről érkező nagy dózisú és koncentrált "segítség"-re. Éppen ezért szükséges az általános kondíció karbantartása, szinten tartása megfelelő egyéni étrend kialakításával, amely tartalmazza a szükséges mennyiségű és fajtájú vitaminokat is, hogy minél nagyobb esély legyen a gyógyulásra.


    További részletek    


A téli – depressziós - hónapok még nehezebbek a rákbetegeknek
Culevit Forte
Amikor beköszönt a tél, vele együtt rövidülnek a nappalok, növekszik a sötétben töltött órák száma, egyre jobban ránehezedik a melankólia, a depresszió, a rossz hangulat, a feszültség az emberekre. Ezt az időszakot egy egészséges ember is nehezen viseli, és a napok múlásával egyre jobban várja, szervezete kívánja a tavasz első, melengető napsugarait. A daganatos betegek még nehezebben élik meg a szürke hétköznapokat, és nem csak a síszezonban. Mi ennek az oka? Hogyan vészelhetik át és tölthetik meg pozitív energiával a borús napokat? Többféle segítség is létezik.

Amikor először hallja egy beteg az orvosától azt a mondatot, hogy „Ön rákos”, az sokkoló hatású tud lenni. Ettől kezdve egy érzelmi hullámvasútra kerül a beteg és csak száguld vele a vonat. Jönnek a pozitív és negatív állomások, amelyeken megáll egy kis időre, aztán továbbmegy, mert tovább kell mennie. Depresszió, szorongás, félelem, alvászavar, ezek az út során végig kísérik, és jelentősen meghatározzák onnantól kezdve az érintett személy és környezete életét is.


    További részletek    

Culevit Hírlevél
Culevit készítmények
A Culevit termékcsalád tagjai különböző vitamin és ásványi anyagokból állnak, így például a C és B6 vitamin is megtalálhatók bennük. Az előbbi a szervezet energiatermelő anyagcsere-folyamataihoz, míg az utóbbi az immunrendszer normál működéséhez járul hozzá!


    További részletek    

culevit_termekcsalad.jpg
Culevit Hírlevél
Receptajánló - Finom vitaminbombák
Hétvégére néhány immunerősítő és depresszió-űző finom turmix-recept a család minden tagjának!

    További részletek    
Culevit Forte
Culevit Hírlevél
Téli vitaminok
gyumolcsok.jpg
Télen még nagyobb szükség van szervezetünknek vitaminokra, de milyenekre? Ebben segít az alábbi linken található cikk.

    Tovább a cikkhez    
Közösség

Csatlakozzon és kövessen minket közösségi oldalainkon is, hogy mielőbb értesüljön híreinkről, programjainkról és akcióinkról!


facebook.png youtube.png youtube.png
Culevit Hírlevél
Ezt a levelet azért kapta, mert korábban hozzájárult, hogy a Culevit Kft. az Ön által megadott személyes adatok felhasználásával értesítést, hírlevelet küldjön. Amennyiben a jövőben nem szeretne több hírlevelet kapni, leiratkozhat az email végén található unsubscribe from this list feliratra kattintva vagy kérjük jelezze nekünk a culevit@culevit.hu címen, vagy a +36 1 321 2111 telefonszámon.

NAIH-52504/2012

Culevit Hírlevél