Culevit Hírlevél 2017. december 13.
Culevit Hírlevél
Kedves Olvasónk!

Közeledik az év vége, hamarosan itt a Karácsony, a szeretet ünnepe. A felgyorsult világunkban már-már kötelező ajándékozás, bevásárlás, sütés-főzés, porszívózás megnehezítik azt, hogy lélekben el tudjunk csendesedni karácsonyra.

Próbáljuk inkább ünneplőbe öltözött utcákkal, szépen díszített fával, sok-sok finomsággal, szeretettel és békességgel hangolni magunkat az ünnepre.

Áldott Karácsonyt kívánunk!

Culevit Hírlevél

Ajándék Culevit Vital termékminta havi adag Culevit vásárlása esetén
Culevit Forte
Amennyiben havi adag Culevit tápszert vásárolnak, egy kis üveg Culevit Vital filmtablettát adunk ajándékba! A kis üvegben 30 db tabletta található, amely egy egészséges felnőttnek egy hétig elegendő.

A Culevit Vital olyan étrend-kiegészítő tabletta, amely azoknak a kiegyensúlyozott és vegyes táplálkozás irányelveit követő, egészséges felnőtteknek ajánlott, akik az aktív összetevők megemelt bevitelével kívánják kiegészíteni étrendjüket.


    További részletek    


A Culevit mintaboltok decemberi nyitva tartása
Culevit Forte
A budai és pesti Culevit mintaboltokban az év hátralevő péntekein rövidített nyitva tartással várjuk kedves vásárlóinkat. A budai mintabolt ezeken a napokon délben, a pesti mintabolt délután 1 órakor fog bezárni.

A pécsi Culevit mintabolt december 27-én (szerdán) zárva tart.

December többi munkanapján mindhárom boltban normál nyitva tartással várjuk Önöket!


    További részletek    

Culevit Hírlevél
Culevit Forte krém
A Culevit Forte krémet érdems nagyobb kirándulásokra magunkkal vinni, és otthon az elsősegély-nyújtó fiókban is tartani belőle, hiszen olyan bőrápolóról van szó, amely száraz és normál bőrre, felületi (napozás, szolárium, háztartási) égések enyhítésére, gyulladt bőr ápolására és viszketésre is egyaránt ajánlott. Tartósítószert, illatanyagot és kőolajszármazékot nem tartalmaz.

Gondoskodó Programunk keretében pedig kedvezőbb áron juthat hozzá krémünkhöz, illetve minden Culevit készítményünkhöz! Kérjük, regisztráljon webáruházunkban, és a következő vásárlástól 5-15%-kal olcsóbban vásárolhat!

    További részletek    

Culevit Forte
Culevit Hírlevél
2018-as árak
A Culevit készítmények legkedvezőbb áron továbbra is a Culevit mintaboltokban és a culevit.hu webáruházban vásárolhatók meg – ezzel is segítünk a hozzánk fordulóknak.

Mindannyian érzékeljük, hogy az árak az élet minden területén emelkednek. Sajnos cégünket sem kerüli el az alapanyagok és csomagolóanyagok árának változása. Mivel a termékeink magas minőségét mindenképpen tartani szeretnénk, ezért ennek az áremelkedésnek egy részét, sajnos kénytelenek vagyunk áthárítani vásárlóinkra.

Ennek okán, 2018. január 1-től, az inflációt követő áremelést vagyunk kénytelenek végrehajtani a mintaboltokban és a webáruházban.

    További információk a 2018-as árakról    

Közösség

Csatlakozzon és kövessen minket közösségi oldalainkon is, hogy mielőbb értesüljön híreinkről, programjainkról és akcióinkról!


facebook.png youtube.png youtube.png
Culevit Hírlevél
Ezt a levelet azért kapta, mert korábban hozzájárult, hogy a Culevit Kft. az Ön által megadott személyes adatok felhasználásával értesítést, hírlevelet küldjön. Amennyiben a jövőben nem szeretne több hírlevelet kapni, leiratkozhat az email végén található unsubscribe from this list feliratra kattintva vagy kérjük jelezze nekünk a culevit@culevit.hu címen, vagy a +36 1 321 2111 telefonszámon.

NAIH-52504/2012

Culevit Hírlevél