Culevit Hírlevél 2017. november 29.
Culevit Hírlevél
Kedves Olvasónk!

Hamarosan itt a december, és a hideg idő beköszöntével megjelennek a téli vírusok is. Ilyenkor kiemelten fontos védekeznünk, hiszen a legyengült szervezet nehezen tudja felvenni a harcot a kórokozókkal. A téli vírusok mellett a legyengült szervezetre az olyan vírusok is veszélyt jelentenek, amelyek közvetve daganatos megbetegedéseket okozhatnak.

Többek között a megfelelő összetételű és kiegyensúlyozott étkezéssel, mindennapos mozgással és a káros szenvedélyek (mint például a dohányzás vagy a mértéktelen alkoholfogyasztás) mellőzésével is hozzájárulhatunk szervezetünk ellenállóképességéhez.

Vigyázzanak magukra télen is!

Kellemes időtöltést, olvasást!

Culevit Hírlevél

A budai Culevit Mintaboltban megújult környezetben várjuk Önöket!
Culevit Forte
Szeretnénk mindig a lehető legbarátságosabb környezetben a rendelkezésükre állni, ezért november elején másfél hétre ideiglenesen beszárt a budai Culevit Mintabolt, amely a november 13-án nyitotta meg kapuit ismét.

A mintaboltban a vásárlás mellett az ingyenesen igénybe vehető Culevit Tanácsadó Szolgálat munkatársaival is lehet konzultálni. Kérjük a tanácsadással kapcsolatban előre legyenek szívesek időpontot egyeztetni a (06-1) 321-2111-es telefonszámon.


    További képek a felújított boltról    


Már Szlovákiába és Romániába is megrendelhetők a Culevit készítmények!
Culevit Forte
Az elmúlt időszakban nagyszámú megkeresés érkezett hozzánk ebben a témában, és ezért már nemcsak magyarországi, hanem szlovákiai és romániai kézbesítési címekre is lehet rendelni a culevit.hu webáruházban!

A webáruházba Szlovákiából és Romániából regisztráló és a regisztrált felhasználónévvel belépve vásárló felhasználók részére ugyanúgy elérhetők a Culevit Gondoskodó Program nyújtotta kedvezmények, mint a magyarországi felhasználóknak.


    További részletek    

Culevit Hírlevél
Culevit Max filmtabletta
A Culevit Max filmtabletta daganatos betegek számára ajánlott speciális tápszer, aktív összetevőkkel. A szelént is tartalmazó Culevit Max megkülönböztető jegye a nagyobb kényelem és a könnyebb szedés. A tabletta összetevőinek fokozatos kioldódása miatt elegendő csupán négyóránként szedni, így könnyen beilleszthető a mindennapi táplálkozásba az onkológiai kezelések mellett is.

Gondoskodó Programunk keretében pedig kedvezőbb áron juthat hozzá krémünkhöz, illetve minden Culevit készítményünkhöz! Kérjük, regisztráljon webáruházunkban, és a következő vásárlástól már 5-15%-kal olcsóbban vásárolhat a jövőben!

    További részletek    

Culevit Forte
Culevit Hírlevél
Étkezési tippek a téli időszakra: cékla
A kissé földízű, édeskés zöldség megosztó, már ami a kedvelését illeti. Akik fogyasztják, azok is többnyire csak savanyúság formájában, pedig a cékla főzve is finom, tápláló és számtalan jótékony hatással rendelkezik.

A céklát ősidők óta ismeri és használja az emberiség, ennek oka, hogy hamar felismerték a szervezetre gyakorolt jótékony tulajdonságait. A cékla lúgosít, kiváló antioxidáns és segíti a vörösvérsejtek képzését, méregteleníti a bélcsatornát, szabályozza az anyagcserét és még a diétába is remekül beilleszthető.

    További információk    

Közösség

Csatlakozzon és kövessen minket közösségi oldalainkon is, hogy mielőbb értesüljön híreinkről, programjainkról és akcióinkról!


facebook.png youtube.png youtube.png
Culevit Hírlevél
Ezt a levelet azért kapta, mert korábban hozzájárult, hogy a Culevit Kft. az Ön által megadott személyes adatok felhasználásával értesítést, hírlevelet küldjön. Amennyiben a jövőben nem szeretne több hírlevelet kapni, leiratkozhat az email végén található unsubscribe from this list feliratra kattintva vagy kérjük jelezze nekünk a culevit@culevit.hu címen, vagy a +36 1 321 2111 telefonszámon.

NAIH-52504/2012

Culevit Hírlevél