RÓLUNK


A Culevit csapata immár több mint két évtizede azon dolgozik, hogy a daganatos betegek speciális igényeire szabott készítményekkel, illetve mentálhigiénés tanácsadással is segítse a hozzá fordulókat.

Termékportfóliónkban kitüntetett szerepe van a daganatos betegeknek ajánlott, speciális – gyógyászati célra szánt – tápszereknek. A Culevit készítmények mindennapi táplálkozásba illesztését az onkológiai kezelések mellett is javasoljuk.

Készítményeink folyamatos adagolás mellett gondoskodnak az emberi szervezetben is megtalálható esszenciális és fontos anyagok beviteléről, nem okoznak mellékhatásokat és a legtöbb gyógyszerrel együtt szedhetőek.

Mindezek mellett kínálatunk részét képezi bőrápoló kozmetikumunk, valamint az egészséges felnőttek számára kifejlesztett étrend-kiegészítő tabletta is.

Folyamatosan bővülő termékportfóliónk mellett igyekszünk hiánypótló szolgáltatásainkkal is a daganatos betegek és az egészséges érdeklődők mellett állni a mindennapokban. A Culevit Tanácsadó Szolgálat ingyenesen – telefonon és személyesen – elérhető az érdeklődők számára, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak a betegséggel kapcsolatos testi és lelki problémákra.