GONDOSKODÓ PROGRAM


A Culevit Gondoskodó Program keretében újabb kedvezményekkel várjuk törzsvásárlóinkat, akik termékeinket állandó, 5-15%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg.

Kik vehetnek részt az új Gondoskodó Programban?

  • Bárki, aki legalább egy alkalommal már vásárolt valamilyen Culevit terméket mintaboltjainkban és regisztrált a Gondoskodó Programba, megkapva saját Gondoskodó Program Kártyáját. A regisztrált vevők a kedvezményt a második vásárlástól tudják igénybe venni, a vásárlás összegétől függetlenül.
  • Bárki, aki legalább egy alkalommal már vásárolt valamilyen Culevit terméket webáruházunkban és regisztrált a Gondoskodó Programba. A regisztrált vevők a kedvezményt a második vásárlástól igénybe tudják venni, a vásárlás összegétől függetlenül.
  • Személyes és online vásárlás esetén egyaránt jár a kedvezmény. Azonban online vásárláskor csak a regisztrált, bejelentkezett felhasználóknál tudjuk a kedvezményt érvényesíteni. Személyes vásárlás esetén, kérjük, hogy hozza magával a Gondoskodó Program Kártyáját!
  • A korábbi Gondoskodó Program és a Gondoskodó VIP Program tagjai automatikusan a megújult programunk tagjaivá válnak.

Mit jelent ez a gyakorlatban, milyen kedvezményekkel vásárolhatóak meg az egyes termékek? Íme, pár példa:

  • A kényelmesen szedhető Culevit Max filmtabletta (1x112) ára a 9.000 Ft-os mintabolti árhoz képest 1.000 Ft kedvezménnyel 8.000 Ft-ért kapható..
  • A sokak által használt Culevit Forte rákbetegeknek tabletta (1x210) ára mindössze 6.700 Ft, ami 10% kedvezményt jelent a mintabolti árhoz képest.
  • A Culevit Vital filmtabletta esetén 500 Ft-ot takaríthat meg, így 6.400 Ft-ba kerül a termék annak, aki részt vesz Gondoskodó Programban.
  • A klasszikus Culevit tabletta (1x180) gondoskodó ára pedig mindössze 5.500 Ft.

A Gondoskodó Program keretében díjtalanul igénybe vehető tanácsadási szolgáltatással is segítjük a hozzánk fordulókat, mentálhigiénés támogatást nyújtva a betegségben szenvedőknek és családtagjaiknak. A Culevit Tanácsadó Szolgálatról bővebben: itt

Vegye igénybe törzsvásárlói kedvezményeinket már a második vásárlás alkalmával, legyen Ön is az új Gondoskodó Program tagja!

Szeretne elsőként értesülni aktuális ajánlatainkról, legújabb híreinkről? Iratkozzon fel hírlevelünkre!