Dr. Géczy Mária

gyermekgyógyász, gyermek-gasztroenterológus és -infektológus

Dr. Géczy Mária diplomáját a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szerezte, majd azt követően 25 évig gyermekgyógyászként, később az alapszakvizsgát kiegészítve gyermek-gasztroenterológusként és -infektológusként kórházakban dolgozott. Orvosként jelenleg is praktizál.

Mária 2005-ben csatlakozott a Culevit Kft.-hez, mint tanácsadó, vagyis több mint egy évtizede éve áll a látogatók rendelkezésére, elsődlegesen a Culevit daganatos betegek részére készült, speciális - gyógyászati célra szánt – tápszereivel, illetve a termékcsalád többi tagjával kapcsolatos kérdések megválaszolásában.

A Culevit termékcsalád ismertetésén túl a személyes vagy telefonos tanácsadáson a legtöbb kérdés az étkezési szokásokkal, illetve az életmóddal kapcsolatos. Nem csoda, hisz különösen a táplálkozás tekintetében sok a bizonytalanság és az egymásnak ellentmondó vélemény. Szomorú tény, hogy a betegeket gondozó orvosok idő hiányában ezeket a témákat nem tudják érdemben megbeszélni betegeikkel a találkozók során. A Culevit kft. a Tanácsadó Szolgálatot azért hívta életre, hogy a Culevit készítményekkel és más táplálkozással, életvitellel kapcsolatos kérdésekben is a hozzá fordulók rendelkezésére álljon.
„Jól eső érzés, hogy nyugodt körülmények között teret engedhetek a betegek kérdéseinek és az időtől nem hajszolva beszélgethetünk problémáikról.”

A tanácsadásán részt vevő betegek és hozzátartozóik hálája és ragaszkodása nem is marad el. Ennek jeléül gyakran tapasztalja, hogy ezek a konzultációk messze túlmennek a betegséggel, a Culevittel kapcsolatos kérdéskörön és a több éve visszatérő betegek „csak” beugranak egy-egy baráti beszélgetésre, megosztani örömüket vagy éppen bánatukat a tanácsadóval.

Amennyiben a Culevittel, a termékcsaláddal kapcsolatban szeretne tájékoztatást kapni vagy egyéb, táplálkozási és életmódbeli tanácsra van szüksége, megtalál a 321-2111-es telefonszámon vagy culevit@culevit.hu email címen.