CULEVIT TANÁCSADÓ SZOLGÁLAT


Annak érdekében, hogy a Culevitet megkereső betegeknek és hozzátartozóiknak mentálhigiénés támogatást is tudjunk nyújtani, csapatunk 1997-ben megalapította a Culevit Tanácsadó Szolgálatot, így immár közel két évtizede állunk a minket választók mellett.

A mentálhigiénés szolgáltatásunkat személyes konzultáció során vagy telefonos tanácsadás útján bárki díjtalanul igénybe veheti.

A tanácsadáson munkatársaink személyre szabott válaszokat és javaslatokat adnak az érdeklődőknek, legyen szó életmóddal kapcsolatos kérdésekről, vagy akár a betegség során felmerülő testi és lelki problémákról.

Forduljon bizalommal tanácsadóinkhoz!

Vendégszaktanácsadónk:


Miben segít a Culevit Tanácsadó Szolgálat

  • részletes információk nyújtása a Culevit készítményekről, illetve az egyes termékek alkalmazásának módjáról
  • személyes tanácsadás a betegség során felmerülő testi és lelki problémákkal kapcsolatban
  • elméleti-és gyakorlati információk adása; a regisztrált igénylők részére ingyenes tájékoztató anyagok küldése (például elektronikus és nyomtatott hírlevél küldése az érdeklődőknek)
  • pszichés és mentálhigiénés támogatás
  • életmód tanácsadás
  • táplálkozási javaslatok

Kérjük, hogy a személyes konzultációhoz szíveskedjen – előzetesen – telefonon időpontot egyeztetni!


A személyes tanácsadást a két budapesti mintaboltban lehet igénybe venni.

Culevit Központi Iroda: Hermina Business Tower
1146 Budapest, Hungária krt. 162-168. B épület, 8. emelet

Culevit Mintabolt Buda: 1123 Budapest, Schwartzer Ferenc utca 3.

Hívjon minket bizalommal a +36 1 321 2111-es vonalas- vagy a +36 20 556 7345-es mobilszámon!


A Culevit Tanácsadó Szolgálat nyitva tartási idejében tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére. Amennyiben szolgáltatásunk nem elérhető, kérdését akkor is bátran felteheti. Garantáljuk, hogy munkatársaink 1 munkanapon belül visszahívják Önt.


Nyitva tartás
Hétfő: 9.00 – 16.00
Kedd: 9.00 – 16.00
Szerda: 9.00 – 16.00 *
Csütörtök: 9.00 – 16.00
Péntek: 9.00 – 13.00

* Felhívjuk figyelmüket, hogy a Culevit Tanácsadó Szolgálat minden hónap első szerdáján csak 13.00 - 16.00 között tart nyitva!

Állandó ingyenes tanácsadásunkon kívül minden hónap első péntekén csoportterápiás foglalkozásunkon is várjuk az érdeklődőket. A pszichodráma-tréner által vezetett összejöveteleken a résztvevők sorstársaikkal találkozva oszthatják meg a betegséggel kapcsolatos negatív és pozitív élményeiket, tapasztalataikat.

Ezen kívül időről időre más, saját szervezésű programokkal – többek között kerekasztal-beszélgetéssel, laborlátogatással – is készülünk, ahol szakemberek bevonásával kínálunk lehetőséget a minél szélesebb körű tájékozódásra a daganatos betegeknek és hozzátartozóiknak.