TANÁCSADÁS


Daganatos megbetegedés során az érintettek számtalan lehetséges megoldással, sokat ígérő termékkel és ajánlattal találkoznak, amelyek közül nehéz kiválogatni a valóban hasznosakat. Ilyenkor jó, ha van egy biztos pont, amelyhez az ember bizalommal fordulhat tanácsért. A Culevit Kft. szívügyének tekinti a gondoskodást, odafigyel a betegekre, legyen szó akár az egyes termékek adagolásáról, használatáról, vagy akár testi, lelki problémáról, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre.

Gondoskodó Program
Szeretnénk széles körűen gondoskodni a daganatos betegséggel küzdőkről, hogy szervezetük kiegyensúlyozott tápanyagbevitelét széles termékválasztékból, kedvező áron tudják megoldani. Ezért törzsvásárlói programunk állandó kedvezményeket biztosít visszatérői vásárlóinknak.

Culevit Tanácsadó Szolgálat
Szaktanácsadóink a tanácsadói szolgálat nyitva tartási idejében, minden hétköznap elérhetőek. Munkatársaink telefonon, vagy – előzetes bejelentkezést követően – személyesen is fogadják az érdeklődők kérdéseit. A személyes tanácsadást a budapesti mintaboltban lehet igénybe venni.

Kérjük a tanácsadáshoz előzetesen egyeztessenek időpontot a 06 1 321 2111-es telefonszámon!

A koronavírus-járvány miatt jelenleg csak telefonos tanácsadással állunk a rendelkezésükre, a személyes tanácsadás ideiglenesen szünetel.

Culevit Mintabolt: 1123 Budapest, Schwartzer Ferenc utca 3.

Az állandó szaktanácsadáson kívül cégünk más programokkal is szeretne hozzájárulni a betegek tájékozódásához, lelki stabilitásához. Ilyenek például rendszeres csoportterápiás foglalkozásunk, vagy időszakos saját szervezésű rendezvényeink (pl. kerekasztal-beszélgetés különböző szakterületek képviselőinek bevonásával).

7 érv a Culevit mellett

  • Daganatos betegek számára kifejlesztett, speciális gyógyászati célra szánt tápszer
  • Tudományos háttér, folyamatos kutatási tevékenység a pécsi Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Központban
  • Jelentős múltra visszatekintő piaci jelenlét: 30 éves tudományos múlt, 20 éve elérhető termékek
  • Gondoskodó tudomány: 20 éve ingyenesen igénybe vehető mentálhigiénés tanácsadó szolgálat, Gondoskodó Program
  • Gyógyszertárban is kapható termékek
  • Magyar és nemzetközi szabadalom
  • Magyar családi vállalkozás, amely a daganatos betegek nehézségeire keresi a válaszokat