TANÁCSADÁS


Daganatos megbetegedés során az érintettek számtalan lehetséges megoldással, sokat ígérő termékkel és ajánlattal találkoznak, amelyek közül nehéz kiválogatni a valóban hasznosakat. Ilyenkor jó, ha van egy biztos pont, amelyhez az ember bizalommal fordulhat tanácsért. A Culevit Kft. szívügyének tekinti a gondoskodást, odafigyel a betegekre, legyen szó akár az egyes termékek adagolásáról, használatáról, vagy akár testi, lelki problémáról, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre.

Gondoskodó Program
Szeretnénk széles körűen gondoskodni a daganatos betegséggel küzdőkről, hogy szervezetük kiegyensúlyozott tápanyagbevitelét széles termékválasztékból, kedvező áron tudják megoldani. Ezért törzsvásárlói programunk állandó kedvezményeket biztosít visszatérői vásárlóinknak.

Culevit Tanácsadó Szolgálat
Szaktanácsadóink a tanácsadói szolgálat nyitva tartási idejében, minden hétköznap elérhetőek. Munkatársaink telefonon, vagy – előzetes bejelentkezést követően – személyesen is fogadják az érdeklődők kérdéseit. A személyes tanácsadást a Wesselényi utcában található irodában, illetve a két budapesti mintaboltban lehet igénybe venni.

A Culevit Tanácsadó Szolgálat irodai címe: 1077 Budapest, Wesselényi utca 16. C. épület, 1. emelet

Culevit Mintabolt Pest: 1072 Budapest, Klauzál tér 4.

Culevit Mintabolt Buda: 1123 Budapest, Schwartzer Ferenc utca 3.

Az állandó szaktanácsadáson kívül cégünk más programokkal is szeretne hozzájárulni a betegek tájékozódásához, lelki stabilitásához. Ilyenek például rendszeres csoportterápiás foglalkozásunk, vagy időszakos saját szervezésű rendezvényeink (pl. kerekasztal-beszélgetés különböző szakterületek képviselőinek bevonásával).