Szedje a Culevitet okostelefonja segítségével!

culevit-mobil-alkalmazasA daganatos betegeknek szánt kiegészítő termékek forgalmazói közül elsőként a Culevit Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. készített a Culevt készítmények helyes szedését és adagolását elősegítő mobiltelefonos alkalmazást.

A Culevit mobil alkalmazás használata segíti a rákbetegeket a Culevit Forte rákbetegeknek tabletta és italpor pontos szedésében. Az applikációt a Culevit fogyasztói könnyedén beállíthatják, így nem kell többé figyelni az időt és észben tartani a következő Culevit bevétel időpontját. A felhasználók az alkalmazásban gyorsan és egyszerűen hozzáférhetnek a Culevit termékekkel kapcsolatos általános információkhoz és a Culevittel kapcsolatos legfrissebb hírekhez is.

Az ingyenes alkalmazás csak okostelefonokon használható, iOS (Apple iPhone), vagy Android (Samsung, Huawei, Sony, ZTE, Motorola, stb.) operációs rendszer alatt.

Amennyiben az Ön okostelefonján van már telepítve QR-kód olvasó, könnyen letöltheti az alkalmazást az alábbi QR kódok segítségével:

culevit-app-store1         culevit-google-play1

Amennyiben nincs QR-kód olvasó alkalmazás a telefonján, az alábbi módon tudja letölteni a Culevit mobil alkalmazást:

app-store  google-play

1. Niyssa meg telefonján az áruház ikonját! (iPhone esetén az App Store-t , Android esetében a Google Play-t.)

2. Írja be a keresőbe, a „Culevit” szót. A képernyőn megjelenik a Culevit alkalmazás ikonja.

3. Kattintson a „Telepítés” gombra.

4. Az alkalmazások között megjelenik a Culevit alkalmazás is, így nem marad más dolga, mint beállítani a szedés kezdési időponját, kiválasztani a fogyasztott készítményt, és készüléke automatikusan figyelmeztetni fogja a rendszeres szedésre.