Culevit Tanácsadó Szolgálat – Nem csak a beteg problémája a daganat!

Az orvosi szakértelem a rák kezelésének kulcsfontosságú része. De ez önmagában még nem lesz elég. Ahhoz, hogy elérje a vágyott célt: a gyógyulást, szüksége lesz a családja, barátai támogató közegére is.

Elengedhetetlen az otthoni támogatás. „A rák diagnózisa óriási stresszt okoz az egyén életében” - mondja Dr. Harold J. Burstein, a bostoni Dana-Farber Rákkutató Intézet munkatársa. „De azok az emberek, akiknek erős érzelmi támogatásuk van – jóbarátok és család – sokkal könnyebben megbirkózhatnak ezzel.”

Ebben a folyamatban nem csak a betegnek, hanem a családtagoknak is szüksége lehet mentálhigiénés tanácsokra, ami segít nekik odáig eljutni, hogy ők is tehetnek a beteg gyógyulásáért azzal, hogy változtatnak azon az életvitelen, amelynek környezetében a betegség ki tudott alakulni. A legfontosabb, hogy az érintettek felismerjék: érdemes külső, szakértő segítséget keresni annak érdekében, hogy a lelki tényezők ne gátolják a gyógyulás folyamatát.

Ehhez is segítséget nyújt a Culevit Tanácsadó Szolgálat, ahol a betegek és a családtagok számára is ingyenes szaktanácsadással segítünk utat találni a betegség – a mellékhatások, a táplálkozási nehézségek és nem utolsó sorban a lelki megterhelés okozta – útvesztőjén keresztül.

Milyen kérdésekkel fordulhat a Culevithez?

  • Ha személyes tanácsadásra van szüksége a betegség során felmerülő testi és lelki problémákkal kapcsolatban;
  • Ha részletes információkat szeretne kapni a Culevit készítményekről, illetve az egyes termékek alkalmazásának módjáról, az onkológiai kezelést kiegészítő diétáról és a Culevit élelmiszerek diétába való beillesztéséről. Az onkológiai kezelés kiegészítői lehetnek a Culevit sikertermékei is, mind az elégedett betegek visszajelzései, mind az objektív tapasztalatok alapján.
  • Ha pszichés és mentálhigiénés támogatásra van szüksége;
  • Ha a betegségnek megfelelő életmódbeli és táplálkozási változtatások kidolgozásában van szüksége elméleti és gyakorlati módszerekre, javaslatokra, tanácsokra.

A gyógyulás komplex folyamat, és nem csak a beteget érinti, hanem a családját, a környezetét is. Alapjaiban átszervezi a mindennapokat beleértve az étkezést, az életvitelt, a családon belüli feladatokat. A Culevit Tanácsadó Szolgálat ingyenes szaktanácsadása során a szakemberek igyekeznek minden kérdésre válaszolni, mindenkit meghallgatni és segíteni. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a család mellett legyen egy biztos támasza a betegeknek, egy olyan hely, ahol a betegséggel összefüggő életmódbeli és lelki aggályokra is választ kaphatnak. A betegek visszajelzései nagyon pozitívak, immáron mintegy 20 éve.

A Culevit Tanácsadó Szolgálat szakemberi várják érdeklődéseiket telefonon vagy személyesen budapesti központjukban!

A személyes tanácsadást a budapesti mintaboltban, ingyenesen, kötelezettségek nélkül lehet igénybe venni, legyen szó egyetlen alkalomról vagy rendszeres találkozókról.

Culevit Mintabolt: 1123 Budapest, Schwartzer Ferenc utca 3.

Telefonon hívjon minket bizalommal a +36 1 321 2111-es vonalas- vagy a +36 20 556 7345-es mobilszámon. Garantáljuk, hogy munkatársaink legkésőbb 1 munkanapon belül visszahívják Önt.

Forduljon a Culevithez bizalommal!