A D-vitamin-hiány világszerte népbetegségnek számít, a probléma a hazai népesség jelentős hányadát is érinti. A D-vitamin legnagyobb része a bőrünket érő napfény hatására termelődik, így késő ősztől kora tavaszig a legnagyobb a hiány kialakulásának veszélye, és még az egészséges embereknek is szükségük lehet a D-vitamin pótlására.

Néhány élelmiszer természetesen nagy mennyiségű D-vitamint tartalmaz, ilyenek például a zsíros halak, a halmájolaj és a tojás. A D-vitamin ugyanakkor étrend-kiegészítő formájában is pótolható.

A D-vitamin kulcsfontosságú szerepet tölt be szervezetünkben. Hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és izomfunkció fenntartásához, az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint a kalcium és a foszfor normál felszívódásához. Magas hatóanyag-tartalmú, új termékünk szedését D-vitamin hiányos állapotban, illetve D-vitamin-hiány szempontjából fokozott kockázattal bírók számára ajánljuk.

A rákkutatók is tanulmányozzák a D-vitamin és a rák kockázata közötti lehetséges kapcsolatot. Számos epidemiológiai vizsgálat kimutatta, hogy a D-vitamin magasabb bevitele vagy vérszintje a vastagbélrák kockázatának csökkenésével jár. A kutatók kétfázisú kísérletet végeznek annak meghatározására, hogy a D-vitamin milyen adagja lehet alkalmas a prosztata, a vastagbél és a tüdőrák gyógyszeres megelőzésére.

A Béres Vita-D3 Forte 3000 NE tabletta magas hatóanyag-tartalmú készítmény szedését D-vitamin-hiány esetén vagy D-vitamin-hiány szempontjából fokozott kockázattal bírók számára ajánljuk.

Mintaboltjainkban és webáruházunkban 60 db-os filmtabletta kiszerelésben kapható!

Sőt!

Rendelését akár telefonon is leadhatja a +36 1 321 2111 –as telefonszámon!

Az adagolási javallatokról bővebb információt honlapunkon talál: https://culevit.hu/termek/beres-vita-d3-3000ne-filmtabletta-60db/

Ha bármilyen kérdés felmerül az adagolással szedéssel kapcsolatban, kérjük hívják fel a tanácsadó szolgálatunkat a +36-1-321-2111-as telefonszámon!

Culevit Kft.