A hiteles szó erejével 4. adás – Stúdióbeszélgetés a fiatalkori daganatos megbetegedésekről

A Culevit Kft. idén 10 részből álló stúdióbeszélgetésen keresztül szeretné felhívni a nézők figyelmét a rákbetegségre és a rákbetegek világára. Mint ismert, a daganatos megbetegedések száma folyamatosan emelkedik, ma már ezek egyharmada azonban megfelelő életmóddal elkerülhető. A már kialakult megbetegedéseknek 50%-a gyógyíthatóvá vált, és a maradék 50% esetében is történt előrelépés legalább annyiban, hogy a betegek élete jelentősen meghosszabbítható.

A hatos csatorna „A hiteles szó erejével” című műsorának 4. adása a fiatalkori daganatos megbetegedések témájáról szól. Ha lemaradt volna róla, nézze meg most itt a Hiteles szó erejével legutóbbi adását, ahol vendégek Sipos Péter kosárlabdaedző, egykori onkolimpikon (aki daganatos betegsége miatt elvesztette karját, de a mai napig nem adta fel az álmait),  Dr. Géczy Mária, a Culevit Tanácsadó Szolgálat tanácsadója és Szilvási Anna, a Rákbetegek Országos Szervezete Hegyvidéki Rákellenes klubjának vezetője.

Ha lemaradtak volna, a korábbi adásokat honlapunkon megtekinthetik: https://culevit.hu/hireink/culevit-videok/

Kérjük, kövessék a híreinket a honlapunkon vagy a Facebook oldalunkon, ahol mindig naprakész információt találnak a soron következő műsor sugárzási és ismétlési idejéről!