A hiteles szó erejével 3. adás – Stúdióbeszélgetés a daganatos betegek családi kapcsolatainak fontosságáról

A Culevit Kft. idén 10 részből álló stúdióbeszélgetésen keresztül szeretné felhívni a nézők figyelmét a rákbetegségre és a rákbetegek világára. Mint ismert, a daganatos megbetegedések száma folyamatosan emelkedik, ma már ezek egyharmada azonban megfelelő életmóddal elkerülhető. A már kialakult megbetegedéseknek 50%-a gyógyíthatóvá vált, és a maradék 50% esetében is történt előrelépés legalább annyiban, hogy a betegek élete jelentősen meghosszabbítható.

A hatos csatorna „A hiteles szó erejével” című műsorának 3. adása azt a témát járja körbe, hogy a szerető családi és emberi környezetben védettebbek vagyunk, betegség esetén pedig a közösség összetartó ereje javítja gyógyulási esélyeinket. A műsor a rákkal kapcsolatos tévhiteket, tabukat, mítoszokat próbálja meg eloszlatni meghívott vendégeik segítségével, hiszen ezek elvonják az energiánkat a valódi megoldásoktól, és vesztegetik a drága időnket. Már itt is megtekinthető legújabb stúdióbeszélgetésünk a daganatos megbetegedésekről

A Culevit Kft. a Rákbetegek Országos Szervezetével együttműködve tíz részből álló, a daganatos megbetegedésekkel átfogóan foglalkozó műsor sorozatot indított márciusban, a Hatoscsatornán. A sorozat szakértőket és érintetteket szólaltat meg egy olyan témában, amely sajnos szinte már mindenkit érint, hogy segítsen eligazodni a betegség útvesztőiben.

Ha lemaradtak a műsorról, a honlapunkon megtekinthetik: https://culevit.hu/hireink/culevit-videok/

Kérjük, kövessék a híreinket a honlapunkon vagy a Facebook oldalunkon, ahol mindig naprakész információt találnak a soron következő műsor sugárzási és ismétlési idejéről!