A hiteles szó erejével 2. adás – Stúdióbeszélgetés a daganatos megbetegedésekről

Már itt is megtekinthető legújabb stúdióbeszélgetésünk a daganatos megbetegedésekről

A Culevit Kft. a Rákbetegek Országos Szervezetével együttműködve tíz részből álló, a daganatos megbetegedésekkel átfogóan foglalkozó műsor sorozatot indított márciusban, a Hatoscsatornán. A sorozat szakértőket és érintetteket szólaltat meg egy olyan témában, amely sajnos szinte már mindenkit érint, hogy segítsen eligazodni a betegség útvesztőiben.

A márciusi, első adásban a rákbetegségről mint az egyén és a társadalom legnagyobb kihívásáról beszélgetett a Rákbetegek Országos Szervezetének elnöke, a Culevit Kft. cégvezetője és egy gyógyult beteg. Ha lemaradtak a műsorról, a honlapunkon megtekinthetik: https://culevit.hu/hireink/culevit-videok/

A második beszélgetésben, amely április 25-én, 20.30-kor került adásba, szó volt a közösség és a család gyógyító erejéről mint a rákkal való küzdelem fontos eszközeiről. Megszólalt egy olyan vendég, aki valamikor érintett volt a betegségben, illetve tapasztalatairól beszélt a Culevit Tanácsadó Szolgálat munkatársa Papp Ákos pszichodráma-tréner és a Rákbetegek Országos Szervezetének elnöke.

Tartsanak velünk, nézzék meg újra a műsorunkat!

Kérjük, kövessék a híreinket a honlapunkon vagy a Facebook oldalunkon, ahol mindig naprakész információt találnak a soron következő műsor sugárzási és ismétlési idejéről!