A lélek gondozása: csoportterápia daganatos betegeknek 3. rész

A családi, baráti kapcsolatok újraértelmezése

Beszélgetés Papp Ákos pszichodráma-trénerrel

Pár hete indítottuk háromrészes videó-sorozatunkat azzal a céllal, hogy minden érdeklődő és érintett számára közelebb hozzuk a lélek gyógyításának ezt a kevésbé ismert formáját, a csoportterápiát.

Mivel zárjuk sorozatunkat?

Azzal a pozitív üzenettel, hogy bár a betegség során a mélypont sokszor elkerülhetetlen, mégis van felfelé vezető út. Ákos csoportjaiban abban segít, hogy a csoporttagok, együtt, rátaláljanak saját belső erőforrásaikra, és megtanuljanak ezekre támaszkodni. Ez éppen olyan fontos, mint bármely más külső támogatás, legyen az fizikai vagy érzelmi.

Reméljük, hogy a kis filmek segítséget jelentettek a csoportterápia kínálta lehetőségek megismerésében, hasznosságának megértésében. Kérjük, nézzék meg az első és a második részt is, amelyekben nemcsak a csoport foglalkozás szerepéről, fontosságáról esik szó, hanem a betegséget kísérő lelki változások és válságok csoportban való feldolgozásáról is.

Bízunk benne, hogy mind többen fontolóra veszik a csoportjainkba való bekapcsolódás lehetőségét, hiszen Önöknek nyújt segítséget azon az úton, amiről tudjuk, senkinek sem könnyű.

A minden hónap első péntekén szervezett ingyenesen igénybe vehető csoportunk nyitott, bármikor tudnak csatlakozni.

Jelentkezni a következő telefonszámon lehet: +36 1 321 2111.