Segítség a rákbetegeknek: termékadomány a Rákbetegek Országos Szervezetének

A Culevit Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. – éves együttműködésük keretében – 2 millió forint értékű termékadománnyal támogatta a Rákbetegek Országos Szervezetét, és ezen keresztül a rászoruló daganatos betegeket. A Culevit Forte Rákbetegeknek tablettából és Culevit Forte Rákbetegeknek italporból összeállított támogatás több száz, nehéz anyagi körülmények között élő rákbetegnek teszi lehetővé, hogy a készítményekhez térítésmentesen hozzájuthasson.

A Culevit cégfilozófiája, a Gondoskodó tudomány jegyében támogat különböző, eltérő célú nonprofit szervezeteket, köztük 2012 óta kiemelten a Rákbetegek Országos Szervezetének a munkáját, úgy tájékoztatással, mint előadásokkal, pénzbeli- és termékbeli adományokkal. A többéves gyümölcsöző együttműködést közös küldetés táplálja: a daganatos betegek életminőségének javítása, a betegek megfelelő tájékoztatása és speciális táplálkozási igényeik biztosítása.

A Culevit több, a daganatos betegek számára kifejlesztett speciális – gyógyászati célra szánt – tápszert kínál, terápiájuk kiegészítésére. Minden termék a cég saját kutatás-fejlesztési tevékenységének eredményeként született, válaszként az idők során fellépett különböző fogyasztói igényekre.

A Culevit 20 éve működteti térítésmentesen igénybe vehető Tanácsadó Szolgálatát, amelynek keretében a betegek és hozzátartozóik személyre szabott válaszokat és javaslatokat kaphatnak, legyen szó életmóddal kapcsolatos kérdésekről, vagy akár a betegség során felmerülő testi és lelki problémákról.