A Culevitnél járt az RTL Klub Egészségkalauz – nézze meg az adást!

A betegek 86%-a statisztikailag igazoltan a hagyományos kezelések mellett saját maga is tenni kíván a gyógyulása érdekében. Az RTL Klub Egészségkalauz című műsora 2017. március 19-i adásában Mayherr Judittal, a Culevit mentálhigiénés tanácsadójával a lelki problémák kezelésének jelentőségéről készítettek interjút.

Az adás már megtekinthető itt is:

http://indavideo.hu/video/A_Culevitnel_jart_az_RTL_Klub_Egeszsegkalauz

Ma egyre inkább elfogadott tény, hogy a lelki tényezőknek szerepe van a daganatos betegségek kialakulásában. Ahogy a kialakulásban szerepe van, úgy a gyógyításban is kellene, hogy szerepet kapjon. Ez nem biztos, hogy ma Magyarországon minden esetben így van. A diagnózisra a betegek sokféleképpen reagálhatnak, az a legszerencsésebb, aki úgy reagál: megmutatom, szembeszállok, leküzdőm ezt a betegséget.

A Culevit 20 éve, amióta a termékei a piacra kerültek, működteti tanácsadó szolgálatát, ahol mentálhigiénés, életmódbeli, és a táplálkozással összefüggő tanácsokat kaphatnak az érdeklődők. Emellett létrehozott egy önsegítő csoportot is, amihez folyamatosan lehet csatlakozni, és ahol a betegek egymás között tudják megbeszélni problémáikat, mentálhigiénés szakember segítségével. Ennek nagyon pozitív szerepe van akkor, amikor gyógyult betegek láttatják az orvosi kezeléseken éppen átesőkkel, hogy a rákból igenis meg lehet gyógyulni.