Culevit: gondoskodó tudománnyal a Baranya megyei rákbetegekért

A Pécsi Ipari Park Épülete

Culevit Rákkutató- és Gyógyszerfejlesztő Központ a Pécsi Ipari Parkban

Hazánkban egyre többen kénytelenek szembesülni a daganatos megbetegedésekkel, érintettként vagy hozzátartozóként pedig számos kérdés és kétség merülhet fel. Legyen szó akár orvosi kezelésekről, különböző készítményekről, életmódbeli változásokról, a gyógyulás felé vezető úton szükség van egy megbízható szakmai társra, aki stabil támaszt nyújt a megpróbáltatások idején.

A Dr. Kulcsár Gyula és Dr. Lex László által alapított, több mint húsz éves Culevit Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. munkatársai a cég pécsi kutató-fejlesztő laboratóriumában szüntelenül a vásárlók igényeinek megfelelő készítmények fejlesztésén dolgoznak. A Culevit termékek olyan a daganatos betegek terápiájának kiegészítésére kifejlesztett készítmények, amelyek folyamatos szedése biztosítja a szervezetet felépítő egyes esszenciális anyagok pótlását.

A budapesti székhelyű Culevit Kft. fővárosi mintaboltjai mellett Pécsett is várja a vásárlókat. A Citrom utcai üzletben június 1-jétől még bővebb termékválaszték érhető el, mivel a fogyasztói visszajelzésekre reagálva a cég ismét forgalomba helyezte korábbi termékét, a klasszikus Culevit tablettát.

A boltba látogatóknak előre egyeztetett időpont alapján minden héten lehetőségük van a termékekkel és a betegségükkel kapcsolatos kérdéseiket szakemberrel megbeszélni. Az ingyenes orvosi szaktanácsadás a Culevit Kft. szolgáltatásainak fontos része, a cég küldetése, hogy meghallgassa a hozzáfordulókat, és gondoskodjon róluk.

dr-kulcsar-gyula-dr-czompoly-tamas-