Gondoskodás és tudomány a rákbetegeknek

A legfrissebb statisztikák azt mutatják, hogy a rákos megbetegedések nemcsak Európa egészében, hanem Magyarországon is komoly problémát jelentenek.

Egy daganatos betegség hírére az érintettek rögtön a legrosszabbra gondolnak, pedig ma már nagyon sokan élnek tünetmentes, teljes életet. Fontos, hogy baj esetén a rossz hírek helyett a gyógyulásra koncentráljunk, merjünk segítséget kérni, és azt is tudjuk, kitől. Egy erős támasz, amely felé bizalommal fordulhatunk, megnyugtat és biztonságot ad a nehéz időkben.

A Culevit Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. szolgáltatásaival és termékeivel már több mint húsz éve nyújt támogatást a rák elleni harcban. A céget ma már a speciális – gyógyászati célra szánt – daganatos betegeknek ajánlott tápszerek piacvezető gyártói között jegyzik hazánkban.

A Culevit Kft. egyedülálló módon próbál stabil támaszt nyújtani a betegséggel küzdőknek. Hiánypótló ingyenes szaktanácsadásán, csoportterápiás foglalkozásain, és további rendezvényein az érdeklődők szakemberektől és egymástól is választ kaphatnak a betegséggel, életmóddal, lelki problémákkal kapcsolatos kérdéseikre. A termékek pedig olyan, a daganatos betegek terápiájának kiegészítésére kifejlesztett speciális, gyógyászati célra szánt készítmények, amelyek folyamatos szedése biztosítja a szervezetet felépítő egyes esszenciális anyagok pótlását.

A Culevit a rákbetegek és szeretteik elkötelezett társa. A cég és munkatársai számára központi érték a gondoskodás és a figyelem. Ezt bizonyítja, hogy június 1-jétől a fogyasztói igényekhez igazodva a vállalat úgy döntött, hogy ismét forgalmazni kezdi a piacról egy évvel korábban kivezetett klasszikus Culevit tablettát. Így a 2015-ben bevezetett, a hatóanyagokat nagydózisban tartalmazó Culevit Forte tabletta mellett sokak kérésére ismét elérhetővé vált a régi-új termék. A termékválaszték szélesítésének köszönhetően a vevők állapotuk és anyagi helyzetük mérlegelésével tudnak dönteni az egyes készítmények megvásárlása mellett.