Culevit: gondoskodó tudomány a daganatos betegekért

A rákos megbetegedések évről évre a magyar lakosság egyre szélesebb körét sújtják. A statisztikák rávilágítanak a problémára, de vajon mi a megoldás? A betegeknek és szeretteiknek a rossz hírek helyett motivációra és reményre van szükségük a kórral való küzdelem során. Az elveszettség és a tanácstalanság közepette találniuk kell egy biztos pontot, amely szükségleteikhez igazodva tud támaszt nyújtani.

Az 1993-ban alapított Culevit Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. küldetése, hogy termékeivel és szolgáltatásaival támogassa rák elleni harcot. A cég a speciális, gyógyászati célra szánt, daganatos betegeknek ajánlott tápszerek hazai piacvezető gyártóinak egyike, amely mellett már vásárlók ezrei tették le voksukat.

A Culevit nem csupán termékeket kínál, hanem ingyenes szaktanácsadás nyújtásával, csoportterápiás és más rendezvények szervezésével kívánja a betegeket támogatni, megválaszolni a bennük felmerülő kérdéseket. A cég és munkatársai számára központi érték a gondoskodás és a figyelem.

Ennek jegyében a Culevit Kft. a vásárlói visszajelzésekre és igényekre reagálva június 1-jével ismét forgalmazni kezdte a klasszikus Culevit tablettát. A termékválaszték szélesítésével a vevők állapotuk és anyagi helyzetük mérlegelésével tudnak választani az egyes készítmények közül. A Culevit termékek olyan a daganatos betegek terápiájának kiegészítésére kifejlesztett készítmények, amelyek folyamatos szedése biztosítja a szervezetet felépítő egyes esszenciális anyagok pótlását.