Új törzsvásárlói programot indít június 1-jével a Culevit Kft.

Culevit Gondoskodó Program
Szélesíti termékválasztékát a speciális – gyógyászati célra szánt – tápszereket gyártó vállalkozás

  A fogyasztók számára könnyebben áttekinthető kedvezményrendszert kínáló új törzsvásárlói programmal, valamint termékválasztéka szélesítésével kíván reagálni a vevői igényekre a Culevit Kft. A daganatos betegségekből történő felépülés rendszerint hosszú ideig tart. Éppen ezért fontos, hogy a hagyományos orvosi kezelések mellett rendszeresen kiegészítő terápiás termékeket is fogyasztó betegek számára elviselhető terhet jelentsen az általuk keresett készítmények megvásárlása – hívják fel a figyelmet a daganatos betegek számára kifejlesztett speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Culevit Kft. szakértői.

Budapest, 2016. június 2. A fizikai és lelki próbatétel mellett anyagilag is rendkívüli terhet rónak minden egyes családra a krónikus betegségek. Különösen igaz ez a daganatos megbetegedésekre, amelyek rendszerint hosszas lefolyásúak, hónapokra, vagy akár évekre is behatárolják mind a betegek, mind hozzátartozóik fizikai és anyagi mozgásterét.

A betegigényeket felismerve döntött úgy a daganatos betegek számára kifejlesztett speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Culevit Kft., hogy június 1-jével egy új törzsvásárlói programot vezet be, amelynek keretében a társaság készítményeit rendszeresen fogyasztó vásárlók fix kedvezményekkel tudják a Culevit termékeket megvenni.

„A legfontosabb szempont az volt, hogy a törzsvásárlói program könnyen áttekinthető és érdemi kedvezményeket kínáljon a készítményeinket visszatérő módon fogyasztó vásárlóinknak” – mondta Lex Zsuzsanna, a Culevit Kft. cégvezetője. Az új rendszer lényege, hogy mindazok a vevők, akik a Culevit webáruházban, vagy a Culevit márkaüzletekben történő vásárlást követően regisztrálnak, jogosultakká válnak a törzsvásárlói kedvezményre. A Gondoskodó Program néven futó törzsvásárlói program keretében meghatározott fix összegű kedvezményeket pedig az érintettek akár már a második vásárlástól igénybe tudják venni.
„Ezzel egyidejűleg a Culevit korábbi időlimites kuponrendszere megszűnik. Azoknak, akiknek érvényes kuponkódjuk van, automatikusan jogosulttá válnak az új törzsvásárlói programban való részvételre, időbeli korlát nélkül” – hangsúlyozta Lex Zsuzsanna.

Ugyancsak a vevői igényekre reagált a Culevit Kft., amikor úgy döntött, hogy június 1-jével újra elkezdi forgalmazni a piacról egy évvel korábban kivezetett klasszikus Culevit tablettát. A Culevit azt követően függesztette fel korábbi fő terméke forgalmazását, hogy 2015-ben piacra dobta a megnövelt hatóanyag-tartalmú Culevit Forte termékét. A Culevit Forte bevezetését a fogyasztók jól fogadták, hiszen egy olyan készítmény vált elérhetővé, amely a daganatos betegségben szenvedők speciális táplálkozási igényeinek megfelelő hatóanyagokat megnövelt dózisban tartalmazza.

„Ugyanakkor vevőink közül mind a mai napig sokan keresik klasszikus készítményünket, ezért döntöttünk a régi-új termék újbóli piaci bevezetése mellett” – fogalmazott Lex Zsuzsanna. A Culevit Kft. cégvezetője szerint a termékválaszték szélesítése mellett szól, hogy a vevők így saját anyagi lehetőségeik alapján tudnak mérlegelni, hogy melyik készítmény mellett tegyék le a voksukat.

„Mindez egy hosszú távú program első lépése, amelyben kéz a kézben haladunk együtt előre a hozzánk fordulókkal. Így a további fejlesztéseinket is az vezérli, hogy termékválasztékunk a vevői igények minél szélesebb körére nyújtson választ” - hívta fel a figyelmet Lex Zsuzsanna.

A társaság szakemberei a cég pécsi speciális kutató és fejlesztő laboratóriumában folyamatosan dolgoznak a Culevit termékek továbbfejlesztésén, a daganatos betegek speciális táplálkozási igényeinek figyelembe vétele mellett. Emellett sokan azért választják a Culevitet, mert a társaság díjtalanul igénybe vehető tanácsadási szolgáltatással is segíti a hozzájuk fordulókat, mentálhigiéniás támogatást nyújtva a betegségben szenvedőknek és családtagjaiknak.

A Culevit készítmények speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek nem gyógyszerek, így gyógyhatásukról nem lehet beszélni. Azonban alkalmasságukat és hatékonyságukat tudományosan alá kell támasztani, hiszen a termékeket meghatározott célcsoportok különleges táplálkozási igényeire szabva fejlesztették ki azzal a céllal, hogy akár az orvosi kezeléseket kiegészítő, támogató eszközökként is szolgálhassanak. Minősítésüket tekintve ugyan élelmiszerek, azonban egy-egy szűkebb, jól körülhatárolt felhasználási kör speciális igényeire szabott, biztonságos és ellenőrzött készítmények.