A Culevit az amerikai üzletemberek jövő generációját is elkápráztatta!

A Culevit az amerikai üzletemberek jövő generációját is elkápráztatta!

Az Amerikai Egyesült Államok egyik vezető üzleti iskolája (Quinnipiac University, Hamden, CT) MBA képzésének legjobb diákjai Magyarországon jártak, ahol olyan nemzetközileg is elismert cégek mellett, mint pl. a Graphisoft vagy a KPMG, a Culevit Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft-t is meglátogatták. A csoportnak előbb dr. Lex László ügyvezető tartott előadást a vállalat történetéről és jövőbeli terveiről, majd dr. Kulcsár Gyula rákkutató biokémikus ismertette forradalmi felfedezését. Végül dr. Czömpöly Tamás, a Culevit Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Központ vezetője mutatta be a laboratóriumi munkát, a kutatás mindennapi feladatait.

Az előadások utáni kötetlen beszélgetés során rengeteg kérdést intéztek az előadókhoz és nagy érdeklődést mutattak a Culevit készítmények nemzetközi forgalmazásának lehetőségeivel kapcsolatban.

Fontosnak tartjuk, hogy nemzetközi kapcsolataink révén minél több helyre jusson el a Culevit híre, és ezáltal minél több beteg embernek tudjunk segíteni készítményeinkkel.