Culevit Forte rákbetegeknek adomány a Rákbetegek Országos Szervezetének

Culevit Forte adomány a Rákbetegek Országos Szervezetének

GONDOSKODÓ TUDOMÁNY: TELJESEN ÚJ, TOVÁBBFEJLESZTETT ÉS KIBŐVÍTETT ÖSSZETÉTELŰ KÉSZÍTMÉNYCSALÁD BEVEZETÉSÉVEL ÉS 2.690.000 FT ÉRTÉKŰ ADOMÁNNYAL SEGÍT A RÁKBETEGEKNEK A CULEVIT RÁKKUTATÓ ÉS GYÓGYSZERFEJLESZTŐ KFT.

Hazánkban több mint 300.000 daganatos beteg él, évente több mint 30.000 ember hal meg rákos megbetegedésben. Ez a hazai lakosságszámhoz viszonyítva nem csak európai viszonylatban, de világszinten is kiemelkedően magas. A Culevit Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. több mint 2 évtizede dolgozik azon, hogy kutatás-fejlesztési tudományos munkájukkal, központjukban végzett tanácsadó szolgálattal a rákbetegeket segítse. Legújabb, kiemelkedő eredményük a továbbfejlesztett és kibővített ÚJ CULEVIT FORTE RÁKBETEGNEK tabletta és italpor készítményük bevezetése.

A Culevit Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Központban Dr. Kulcsár Gyula rákkutató biokémikus, a Természetes Tumorellenes Védelem felfedezője vezetésével, évek óta folyó, céljaiban egyedülálló kutató-fejlesztő tudományos munka újabb kiemelkedő eredményeket hozott. A 34 állatkísérlet, a 15.120 sejtkísérlet és az áldozatos kutatói munka meghozta a várt sikert: a Természetes Tumorellenes Védelem további hatóanyagait fedezték fel a kutatók, és a felfedezés alapján új szabadalmi bejelentés született. A szabadalmi bejelentés garantálja az új Culevit készítmények minőségét, illetve biztonságosabbá teszi a termékeket a fogyasztó számára.

Az új, speciális, gyógyászati célra szánt tápszer, az ÚJ CULEVIT FORTE RÁKBETEGEKNEK tabletta és italpor összetevői az emberi szervezetben is megtalálható esszenciális, fontos és természetes anyagok. Szedése nem okoz mellékhatást és a gyógyszerek döntő többségével együtt szedhetők. terápiás kezelés előtt, mellett és után is. Összességében mégis mitől új a CULEVIT FORTE RÁKBETEGEKNEK készítmény? Új az összetétele(továbbfejlesztett, kibővített), új szabadalommal védett, új, fogyasztóbarát a formája (új alakú, könnyen lenyelhető tabletta,új ízű és illatú italpor), erős, nagydózisú készítmény.

A Culevit Kft. évek óta támogatja a Rákbetegek Országos Szervezetének a munkáját, tájékoztatással, előadásokkal, pénzbeli- és termékekben megjelenő adomá­nyokkal. Az új készítménycsalád termékbevezető sajtótájékoztató keretében Szabó János, a Rákbetegek Országos Szervezetének elnöke átvette a Culevit Kft. újabb, 2.690.000 Ft értékű adományát, amely az ÚJ, nagydózisú CULEVIT FORTE RÁKBETEGEKNEK tablettát és italport tartalmazta. Az adománnyal a CULEVIT Kft. segíteni kívánja a nehéz körülmények között élő rákbetegeket az új készítményekhez való hozzájutásában.

Az elért tudományos sikerek, a kutatás-fejlesztési munka és a szabadalmi védettség eredményeként mostantól az ÚJ CULEVIT FORTE RÁKBETEGEKNEK tabletta és italpor áll a rákbetegek rendelkezésére, terápiájuk kiegészítőjeként. A Culevit Kft. a jogszabályokat betartva, a legjobb tudása szerint, az elmúlt 20 év mintájára, továbbra is segíteni kívánja a rákbetegeket, tovább működteti a betegek számára ingyenes tanácsadó-szolgálati tevékenységét, valamint folytatja a saját kutató-fejlesztő központjában végzett, tudományos kutatásaikat. Mert a rák nem csak az érintett személy problémája, hanem mindannyiunk közös ügye.