Szenzációs új fejlesztési eredmények! Új Culevit Forte rákbetegeknek tabletta és italpor

Új Culevit Forte rákbetegeknek

A Culevit Kft. a mai napon sajtótájékoztatón jelentette be legújabb készítményeinek az ÚJ CULEVIT FORTE RÁKBETEGEKNEK tabletta és italpor forgalmazásának megkezdését.

A Culevit Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Központban Dr. Kulcsár Gyula vezetésével, a legmodernebb eszközökkel, évek óta folyó, céljaiban egyedülálló kutató-fejlesztő tudományos munka újabb kiemelkedő eredményeket hozott. A 34 állatkísérlet, a 15 120 sejtkísérlet és az hozzáértő, áldozatos kutatói munka meghozta a várt sikert.

A Természetes Tumorellenes Védelem további hatóanyagait fedezték fel a kutatók és a felfedezés alapján új szabadalmi bejelentés született. Az új szabadalmi bejelentés lényege, hogy az új készítmények másolása, hamisítása az egész világon lehetetlen lesz. Ez azért fontos, mert a CULEVIT KFT. csak az általa gyártott Culevit készítmények minőségét tudja garantálni.

Az elért tudományos sikerek, a kutatás-fejlesztési munka és a szabadalmi védettség eredményeként mostantól az ÚJ CULEVIT FORTE RÁKBETEGEKNEK tabletta és italpor áll a rákbetegek rendelkezésére, terápiájuk kiegészítőjeként.

ÚJ CULEVIT FORTE RÁKBETEGEKNEK TABLETTA ÉS ITALPOR

ÚJ - új összetétel (továbbfejlesztett, kibővített), új szabadalommal védett, új formula, új, fogyasztóbarát formában (új alakú, könnyen lenyelhető tabletta,új ízű és illatú italpor).

EGYEDÜLÁLLÓ - a Culevit Forte összetétele egyedi, lemásolhatatlan, szabadalommal védett, minősége garantált.

FORTE - erős, nagydózisú, új összetevőket is tartalmazó készítmény, nagyobb napi dózisban, egy hónapig elégséges adagban.

RÁKBETEGEKNEK - a terápiájuk kiegészítésére ajánlott.

A Culevit Forte termékek kategóriája: speciális – gyógyászati célra – szánt tápszer daganatos betegek részére.

1 tasak ÚJ CULEVIT FORTE RÁKBETEGEKNEK italpor 30 db ÚJ CULEVIT FORTE RÁKBETEGEKNEK tabletta hatóanyagtartalmával azonos, a két készítmény napi dózisa így megegyezhet. A tabletta forma előnye, hogy könnyű a dozírozhatósága, és az új alakú tabletta könnyen lenyelhető. Az italpor előnye, hogy gyors a felszívódása, csak egy technológiai segédanyagot tartalmaz, nem okoz nyelési nehézséget, új íze és illata miatt könnyen fogyasztható és maximális napi dózisa nagyobb is lehet (2 tasak/nap).

A korábbi Culevit termékek forgalmazása a készlet erejéig folytatódik, a Culevit mintaboltban, a Culevit webáruházban, a gyógyszertárakban és bioboltokban is. A Culevit italpor/30 tasak és a Culevit tabletta/4x180 tabletta forgalmazását a készletek kimerülése után megszüntetjük, további gyártásukra már nem kerül sor. A Culevit tabletta/180 tabletta gyártását és forgalmazását az igények figyelembe vételével a jövőbeni döntésig folytatjuk.