SUPERBRANDS DÍJAS LETT A CULEVIT!

Superbrands logó

Elismerés a legkiválóbb márkáknak

Idén tizedik alkalommal ült össze a 23 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely a CULEVITET érdemesnek találta a Superbrands 2014 védjegy viselésére.

A Superbrands minden korábbinál nagyobb hangsúlyt fektet a fogyasztók elérésére, így a bizottság értékelése 2014-ben is kiegészült a GfK Piackutató Intézet által a fogyasztók körében végzett online márkaismertség és kedveltség kutatással.

Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

Hisszük, hogy a minősítés, amelyet márkánk elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóink, ügyfeleink mindennapi választásához.

A díj olyan pozitív visszajelzés a Culevitről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

A Culevit Kft. büszke arra, hogy a Culevit márka kiérdemelte a Superbrands díjat és a jövőben is azon dolgozik, hogy kutatásaival, eredményeivel minél több rákbetegnek jelenthessen segítséget. Ez a díj méltó elismerése kutatási eredményeinknek, a betegek gyógyulásáért tett erőfeszítéseinknek, a 25 éves munkánknak. Köszönjük!

SB_LOGO_2014