MAGYAR BRANDS DÍJAS LETT A CULEVIT!

Magyar Brands logó

A rák világnapja alkalmából egy örömteli hírt szeretnénk megosztani Önökkel: a Culevit márka elnyerte a MagyarBrands díjat. Ez a díj méltó elismerése kutatási eredményeinknek, a betegek gyógyulásáért tett erőfeszítéseinknek, a 25 éves munkánknak. Ez a díj azt jelenti, hogy a Culevit igazi magyar márkának számít, a független szakértői bizottság tagjai minőségi, üzleti és a fogyasztói szempontból is érdemesnek ítélték, hogy a TOP 200 fogyasztói márka egyike legyen. A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget képviselik, például a mindenki által ismert Béres, Herbária, Naturland. A Culevit Kft. büszke arra, hogy a Culevit márka kiérdemelte a MagyarBrands díjat és a jövőben is azon dolgozik, hogy kutatásaival, eredményeivel minél több rákbetegnek jelenthessen segítséget.

Néhány szó a MagyarBrands díjról:

A MagyarBrands olyan magyar márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül, emellett a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják.

A MagyarBrands-díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki.

Az értékelés szempontjai:
1. Tradíció
2. Tulajdonosi összetétel
3. Menedzsment
4. Ismertség
5. Foglalkoztatás
6. Reputáció
7. Identitás

A Bizottság a fenti kritériumok alapján a Culevit márkát a megbízható és elismert hazai márkát jelentő MagyarBrands díjjal értékelte.

culevit-magyar-brands-logo