• Culevit Tanácsadó Szolgálat az ATV műsorán!

    Április 28-án reggel 8:20-kor az ATV Start Plusz műsorában Rónai Egon Dr. Bors Mária pszichiáterrel, a Culeivt Kft. orvos-tanácsadójával fog beszélgetni a daganatos betegségek pszichés hátteréről Bővebben →

  • Culevit az ATV műsorán – A rákkutatás Magyarországon

    Április 21-én reggel kb. 8:25-kor az ATV Start+ adásában Rónai Egon Dr. Czömpöly Tamás  kutatóorvossal, a Culevit Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Központ laboratórium vezetőjével beszélgetett a rákkutatás mai állásáról Bővebben →

  • Culevit az ATV-ben!

    Április 14-én reggel 8 óra 20 perckor az ATV Start Plusz műsorában Rónai Egon beszélgetett a daganatos betegségekkel kapcsolatos kutatásokról Dr. Lex Lászlóval, a Culevit Rákkukató és Bővebben →

Régebbi híreink →

A Culevit Forte rákbetegeknek egy speciális, a daganatos betegek terápiájának kiegészítésére ajánlott új, nagydózisú és továbbfejlesztett készítménycsalád (tabletta és italpor).

A készítmény használat már a daganatos betegség alapos gyanúja esetén javasolt elkezdeni. A tápszert az onkológiai kezelések megkezdése előtt, mellett és azok befejezése után is folyamatosan, megszakítás nélkül ajánlott alkalmazni.

A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta és italpor új szabadalommal védett, kibővített összetételű, gyógyszergyárban előállított magyar termék.

A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta és italpor összetevői az emberi szervezetben is megtalálható esszenciális, fontos és természetes anyagok. A készítmények folyamatos szedése biztosítja ezeknek az anyagoknak a megnövelt bevitelét.

A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta és italpor nem okoznak mellékhatást és a gyógyszerek döntő többségével együtt szedhetők.

A Culevit Forte rákbetegeknek készítmények kategóriája: speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére.

Bővebben