• Ünnepi nyitva tartás
  Ünnepi nyitva tartás

  A Culevit Mintabolt ünnepi nyitva tartása: Augusztus 19. (szerda): 9:00 – 18:00 Augusztus 20. (csütörtök): ZÁRVA Augusztus 21. (péntek): ZÁRVA Bővebben →

 • A Culevit Gondoskodó VIP Program augusztusi akciója!
  A Culevit Gondoskodó VIP Program augusztusi akciója!

  Azon VIP klubtagoknak, akik augusztus 1 és augusztus 31 között Culevit Forte rákbetegeknek tablettát vagy italport rendelnek, telefonon vagy a Culevit webáruházon keresztül, ingyenes házhozszállítást biztosítunk! Nagy örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy Bővebben →

 • A Culevit Gondoskodó VIP Program júliusi akciója!
  A Culevit Gondoskodó VIP Program júliusi akciója!

  Azon klubtagjainkat, akik júliusban budapesti mintaboltunkban vagy telefonon tanácsadói kóddal rendelnek Culevit terméket, megajándékozzuk egy tubus Culevit krémmel!  A Culevit Gondoskodó VIP Program keretén belül hónapról-hónapra különböző kedvezményekkel valamint érdekes programokkal Bővebben →

Régebbi híreink →

A Culevit Forte rákbetegeknek egy speciális, a daganatos betegek terápiájának kiegészítésére ajánlott új, nagydózisú és továbbfejlesztett készítménycsalád (tabletta és italpor).

A készítmény használat már a daganatos betegség alapos gyanúja esetén javasolt elkezdeni. A tápszert az onkológiai kezelések megkezdése előtt, mellett és azok befejezése után is folyamatosan, megszakítás nélkül ajánlott alkalmazni.

A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta és italpor új szabadalommal védett, kibővített összetételű, gyógyszergyárban előállított magyar termék.

A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta és italpor összetevői az emberi szervezetben is megtalálható esszenciális, fontos és természetes anyagok. A készítmények folyamatos szedése biztosítja ezeknek az anyagoknak a megnövelt bevitelét.

A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta és italpor nem okoznak mellékhatást és a gyógyszerek döntő többségével együtt szedhetők.

A Culevit Forte rákbetegeknek készítmények kategóriája: speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére.

Bővebben
Menu